Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szobatisztaság, de így hogyan?

Szobatisztaság, de így hogyan?

Figyelt kérdés
Gondozónő vagyok bölcsiben és szégyen vagy sem, de a saját gyerekemmel kapcsolatban elakadtam. 2.5 éves, rettentően okos, szól ha pisil, kakil, de ezt mind és mind a pelenkába. A wc-től, bilitől fél, megfeszíti magát és visít, erőltetve semmiképp nincs, meg szoktam kérdezni lenne e kedve ráülni. A válasz rendszerint nem. Most, hogy itt a jó idő nincs rajta pelenka, de nem szól. Ha kérdezem, azt mondja nem kell, 5 perc múlva pedig becsurog. Ráadásul most, hogy kint vagyunk és lehet szabadon pisilni még annyira sem, mert ha meg akarom tartani a kukiját megint visít, egyszerűen utálja ha valaki hozzáér. Mit csináljak vele? Bölcsis ő is és menne szeptemberben oviba, de csak ha szobatiszta lesz.
2013. ápr. 27. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne adj rá pelenkát, csak kisgatya legyen rajta. Mostmár nyár van, nem gond, ha egy-két napig becsurrant. Utána rájön, hogy nem jó a vizes gatya.. :D (Nálunk ez vált be egyébként, 4 nap alatt lett így szobatiszta, nyáron).
2013. ápr. 27. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna a kérdést!Én is bölcsiben dolgozom:)A fiam a kakán is olyan vígan elüldögél.Még akkor is letagadja ha kérdezem pedig bűzlik a szoba.
2013. ápr. 27. 18:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Én annyit tudok segíteni,h leírom,nálunk hogy volt.Most lesz a lányom kettő.Én megvártam,amíg ő jelezte,h már köszi,de nem kérem a pelust,addig hiába mondtam neki,meg mutogattam neki a bilit,nem érdekelte.Amikor viszont nem akart pelust,mondtam,h akkor viszont a bilikébe kell és akkor majd az oroszlán is megdicséri-egyik plüssünk.majd egyik reggel fogta magát,nem volt rajta pelus,odaszaladt a bilihez és pisilt,és oroszlánúr szépen meg is dicsérte,azóta mindig valakinek-plüssnek,amelyiket szereti,meg kell dicsérni.Nálunk inkább az a gond,hogy ha már kisbugyi van rajta,akkor elkezd belepisilni,úgy kell a bilihez rohanni:)
2013. ápr. 27. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!