Szobatisztaságra nevelés kérdés?
Sos..Teljesen tanácstalan vagyok..
Lassan 2 éve hogy a kisfiam nem hord pelenkát és küzdünka kakival..A pis kezdetektől fogva megy a wv-be nincs probléma.KIvéve ha annyira játszik.hogy megfeletkezik róla.
De a kaki állandóan a bugyiba megy :(
Már annyi midnent kipróbáltam..de nem hajlandó..
Most gyógyszert szed amit a gasztroenterológus írt fel,mert fél évig az volt a baj hogy visszatartotta..ezzel szerencsére már nincs probléma..
Mit tegyek?
Nagyszülök folyamatosan azt hajtogatják,hogy én jól elverném a valagát aztán megtanulja..
De van aki azt hogy azzal csak rosszabb lesz..De akkor mit tehetnék?
Volt már matricás naptár ajándékigérés sok beszélgetés az mindennapos..:((
Csók a nagyiknak!-aztán meg majd napokig nem kakil a gyerek, mert el lett fenekelve érte.
próbáld esetleg megfigyelni, ha minden nap nagyjából ugyan abban az időben kakil, akkor ültesd rá a wc-re, hátha.
És ha már bekakilt szól, vagy titkolja? Hogy viszonyul a kakihoz, nem undorodik, fél tőle túlzottan,
Tehát hogy esetleg nem tudja visszatartani, hogy szóljon, vagy nem akar szólni? Utóbbi esetben lehet pszichológus szükséges.
Még annyit írnék hozzá,hogy most ha érzi hogy kaki lesz összexeli a lábait és csendbe marad..ha odamegyek kérdezem,kaki lesz? Elkezd kiabálni hogy anya kaki lesz!!
És mondja hogy siessünk siessünk..de addigra már vagy bemegy egy kicsi ráültetem a wc-re akár fél óráig is..de semmi nem jön..Nem értem mért nem szól..
Ma pedig már nagyon mérges voltam rá és beraktam a zuhanyzóba és hideg vizzel azonnal lemostam..és nem az volt a baj hogy hideg a víz,hanem azért sírt hogy a drága kakija vizes lett :( Ez így engem is meglepett..
Visszatartásban ő nagyon profi..ebből gondunkis van mert folymatosan azt próbálja..nem szól ha bekakil elviseli..
nekem kell észrevennem..
és az a baj hogy amit gyógyzsert szed elvileg reggel kéne hogy jöjjön a hatás,persze mindig máskor..ma délután is 3x kakilt be..
1 vagyok megint.
Pszichológus! Valamiért az elengedés, tehát a valamitől való elszakadás nem megye neki. Tudom ez így furán hangzik, de nagyon sok gyereknél és felnőttnél is így mutatkozik meg, és ez a fürdős leírásodból egyértelműen látszik, hogy sajnálja a kakit, az az övé, nem akar tőle elválni.
Igen..nála is voltunk már..tanácsokkal látod el,hogy pl.gyurmázzak vele homokozzak..engedjük ki a homokot a kezünkből lassan és mondjam neki sokszor hogy engedjük ki..ilyesmi..de aztán ennyi..nem jött be..
Talán keressek egy komolyabb orvost?
Mert igen..ez a zuhanyzós eset azt igazolja amit te is írsz..
Pszichológushoz vinném, ha már két éve ez probléma. Nálunk is sokáig volt ez gond, talán fél évig, de utána megoldódott.
Oviba jár a fiad? Nálunk van az oviban pszichológus, nálatok is van esetleg? Használd ki.
Oviba jár..és ott voltunk pszichológusnál is mint írtam..
Tanácsokkal látott eéés ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!