Mától levettük a pelust. Adnátok néhány tippet, mire ügyeljünk, mit kerüljünk?
Egyetértek a többiekkel, adj rá még pelust, mikor nem vagytok otthon és éjszakára is.
Szerintem ne görcsölj rajta sokat. Lesznek balesetek, erre készülni kell. Oda kell figyelni. Eddig nagyon jól csinálod, másfél óránként pisiltesd csak meg, bármit is mond. Nem szól, tudom, az enyém sem szólt. Sokszor még most is csak az utolsó pillanatban, pedig 4 éves.
A kakilásra érdemes nagyon odafigyelni, nehogy a szőnyeg közepén landoljon. Valójában az én fiam 3 évesen egyszer csak úgy csinált mindent, ahogyan kértük már előtte is. Hirtelen az éjszakai és a nappali is elkezdett jól, megbízhatóan működni. Így a mai eszemmel azt mondom, nem kell nagyon erőltetni, ahogy természetesen jön és nem jár túl sok balesettel. Ha még túl sok a baleset, szerintem érdemes visszaadni a pelenkát és várni még pár hónapot. Nekem ennyi tapasztalatom van kb. a témában, úgyhogy eddig nagyon jólcsinálsz mindent,sok sikert,kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!