A Ti ovitokban is "divatoznak" a gyerekek? Az egyik elkezd "így" öltözni, néhány napra rá már több gyerek is "úgy" öltözik.
szerintem nem a gyerekek "divatoznak" hanem a szülők.
én is úgy öltöztetem a gyerekemet, hogy csinos és divatos legyen, persze kényelmes ruhába öltöztetem, de nekem számít, hogy ne szakadt legyen :)
amúgy amit írtál az nálunk a kötelező öltözet télen, kislányoknak harisnya+ szoknya vagy melegítőnadrág, fiúknak harisnya+kisnaci vagy melegítőnadrág.
nem lehet, hogy nálatok is azért öltöznek fel így mert az óvónéni mondta a szülőknek? mert nekünk szóltak, hogy ha lehet így öltöztessük :)
Nekem középsős iker lányaim vannak, de nem figyeltem ezt meg.
Nekem többnyire leggings-ben vannak és felsőben. Sok kislányt viszont úgy öltöztetnek,mintha bálba készülnének. Van akin rendszeresen fehér nejlon harisnya van és fekete alkalmi cipő.
Én a kényelem híve vagyok, hisz kúsznak-másznak a földön. Persze ettől még csinosak, szóval nem pecsétes és kinyúlt cuccban virítanak, de nem is úgy néznek ki, mint akik szépségversenyre készülnek.
"2 es ez komoly nejlon harisnya meg fekete cipő? :))) Bocsi ezen jól megütköztem:)))"
Igen, én is furcsállom, de ha nekik ez a kényelmes...
Ja, amúgy ez a kislány folyamatosan cikizi az enyémeket, hogy ronda a ruhájuk... Szerencsére megbeszéltük,hogy csúnya dolog másokat kritizálni,azóta nem foglalkoznak vele.
(szerintem ha már itt tartunk sokkal rondább egy szaladós szemű, feketére koszolt térdű nejlon harisnya)
Szerencsére nálunk nincs divatozás!
A kisfiúk általában pólóban,harisnyában és rövid naciban vannak,a kislányok pólóban harisnyában és szoknyában.
A nagyobb fiamnál durvább volt,a fiamat anno 6 évesen egy csoporttársa szólta le,hogy "neked nincs nike pólód:("?
Nem hiszem,hogy 6 évesen nike pólóba kellene oviba menni...!
Nálunk (kistérségi ovi) nincs divatozás. Én személy szerint mindig szabadidő ruhába viszem a kislányomat az oviba, mert mindig nyakig koszosak, festékesek, füvesek, sárosak,...! (Persze ez nem baj, hiszen az a dolguk, hogy játszanak, fessenek, ...)
Más gyereken sem vettem észre, hogy a szülei gyúrnának a divatra! :D :D :D
Az ünnepségek, na azok aztán beillenének egy élő gyerek divatbemutatóval. :D:D:D
Nálunk csak "mesehős ruhák" szintjén megy a divatozás. A lányom már nem hajlandó másba menni, csak amin valami mesehős van, pedig olyan szép másfajta ruhái is vannak, de ha csak sima barna vagy sötétkék, akkor már akarja felvenni, maximum akkor ha mesehős nélküli, de rózsaszín.
Reggelente meg megy a divatbemutató, mindenki megmutatja a másiknak mi van a ruháján. De ez valószínű el fog múlni.
Még csak kiscsoportosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!