A Ti ovitokban is "divatoznak" a gyerekek? Az egyik elkezd "így" öltözni, néhány napra rá már több gyerek is "úgy" öltözik.
Figyelt kérdés
Konkrétan: a csajok harisnyanadrág-szoknya kombinációban vannak többnyire. Aztán vki a h.nacit rövidnacival veszi fel, majd egyre többen így öltöznek. Nagyon édesek :)2013. febr. 4. 09:04
11/12 anonim válasza:
Nálunk sokan adtak a fiú gyerkőcre harisnyanaci - rövidnaci kombinációt és én is rászoktam, mert ha kimennek, így sokkal könnyebben át tudnak öltözni és biztosan lesz rajta harisnya, nem pedig csak a kinti nadrág.
A melegítőnacira meg elég nehéz lenne ráhúzni még a kinti nacit is.
Szóval csak praktikussági szempontból öltöztetem én is így és nem divatból :)
12/12 anonim válasza:
Biztosan, de nekem fel sem tűnik. Bár most hogy írod ezt a szoknyás dolgot ma reggel néztem is az oviban az egyik kislány farmer hosszú naciban volt azon meg egy szoknya. Valamelyik héten nálunk is mondta a gyerek, hogy szoknyába meg harisnyába akar menni, na meg a kopogós cipővel szokott még jönni. Emlékszek ez utóbbi nagyon menő volt25 éves is mikor én voltam gyerek. Na meg ez az angry birds mánia se tudom mi náluk, de jól kitalálta a Tesco. Nagyrészt én nem szoktam ezekkel foglalkozni, nem is figyelem, hogy most épp mi a menő. Az hogy harisnyába szeretne bent lenni meg szoknyába, hát istenem kislány miért ne menne abba ha abba szeretne. De divatozni nem szoktunk, hogy most húú x barbi a menő 5000-ért és rögtön meg kell venni, vagy valami csótánycsapdás játékot magyarázott, az is valami 10.000 körül van, azt biztos nem fogom megvenni neki. Szóval ésszerű határokon belül oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!