Jó ötlet anyák napjára?
Figyelt kérdés
mamának és dédinek késziteni kéz és láblenyomatot? kicsinél só liszt gyurmábol nagynál tempera abbol pillangot késziteni lenyomattal
anyák napjára és egy egy szál virág
2013. ápr. 27. 09:19
1/8 anonim válasza:
Jó ötlet szerintem! Mi még arra gondoltunk, hogy nagyszülőknek készítenénk egy dvd-t az eddig készült képekkel és azzal a zenével alatta ami az esküvőnkön volt a szülőköszöntő alatt!
2/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó! Én kisbabáról szeretnék pillangó lenyomatot.:-)
3/8 A kérdező kommentje:
na megcsinaltam a lányomnak (nagyobbiknak szivárványos lenyomat a lábárol megszárad kiegészitem pillangóvá
ha a kicsi felébredt akkor meg az ő lába jőn :)
2013. ápr. 27. 09:37
5/8 anonim válasza:
Igen,szuper ötlet!!!!
Mi is ilyennek kedveskedünk a nagymaminak!
7/8 anonim válasza:
Én is ugyan ezt fogom adni a dédiknek és a nagyiknak is + 1-1 bölcsis képet ami most készült el.
8/8 anonim válasza:
Tök jó :)
a pillangósról nincs képed?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!