Mit vesztek a mamáknak, dédiknek anyák napjára? Én egyedi keretekkel csináltatok szép képeket felírattal, de mellé még valamit szeretnék. Ötlet?
Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 11:56
1/4 anonim válasza:
Nálunk csak virágot szokás adni. De Karácsonyra a dédiknek csináltattam a kis dédunokáról faliórát. Szóval tudod, választottam egy képet és akkor az van a számlapon. Nagy becsben tartják :) Az egyik dédi mondta, hogy amikor főz, mindig beszélget is a kismanóval, mert ott van a konyhában náluk az óra :) Aranyos lehet nagyon :)
2/4 anonim válasza:
Én vettem levegőre száradó gyurmát, abba fogom megörökíteni vagy a kezét vagy a lábát, ez lesz az egyik. Kapni fognak még egy-egy képeslapot is, abba pedig a kézlenyomata lesz benne - festékes -. Lehet kapni pl Tescoban is olyan festéket, ami direkt kézzel való festéshez való. Tuti siker lesz :)
3/4 anonim válasza:
Csoki, bon-bon, tálca, váza, a gyerekek rajzolnak, ragasztanak.
4/4 anonim válasza:
Ha összejön, kispárnát a baba képével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!