Anyák napjára a virág mellé még szeretnék adni valamit. De mit? Valami kreatív ötlet kéne. Sok pénzem nincsen hiszen nem keresek.13 éves vagyok. Szerintetek mit csináljak?
Szia!
Szerintem is olyat adj amit te készítettél.
Nekem most volt pár napja névnapom és bár a lányom még csak 5 éves tőle kaptam a legszebb ajándékot mert csak nekem csinálta.Szinezett vágott ragasztott és végül egy szép kép lett belőle.
Jobban örültem neki mint a sok másnak mert ezt ő csinálta.
Én anya vagyok, és adok pár tippet hogy én mit kaptam a lányomtól, fiamtól Virág mindig volt
A lányom évente mindig csinál valami ékszert gyöngyökből. Imádom őket, és hordom is.
A fiam 12 évesen gipszből megcsinálta a keze lenyomatát.
14 évesen az arca lenyomatát..
15 évesen készített egy maszkot amit úgy festett ki mint a velencei karneváli maszkok.. Imádom.
Lányom csinált szappant.. Jobban mondva sok színes szappanból csinált egy szivárvány szappant..
A fiam ugyanezt csinálta gyertyából.. Rétegesen színes gyertyák (és illatosak is) egy szép pohárba gyűjtötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!