Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hova öntitek a bili tartalmát?

Hova öntitek a bili tartalmát?

Figyelt kérdés

A pisire gondolok, nem a kakira.

Én a kádba szoktam önteni, mert utána rögtön le is zuhanyzom a bilit is, a kádat is.

De eddig akárki vitte ki helyettem a bilit (nagymama, barátnő), mindenki a vécébe önti és utána viszi lezuhanyozni.

Valami baj van azzal, hogy a kádba öntöm a pisit??

2013. ápr. 25. 14:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nálunk is két külön helyiség a vécé és a fürdő. Ezért sem a vécébe szoktam önteni, mert utána csak csöpögtetném a pisimaradékot a fürdőszobáig, mert csak ott tudom elmosni (a vécében nincs mosdó).

Köszi a válaszokat!

2013. ápr. 25. 19:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

nekünk olyan bilink volt amit képtelenség volt úgy kiborítani, hogy bele is menjen a wc-be!

fene gondolta mikre nem kell figyelni egy bilinél ;)

én a zuhanyzóba öntöttem mindig, nálunk is külön helyiség, ha a wc-be mentem akkor a bidébe öntöttem és ott is mostam ki.

amúgy a pisi steril, hogy lenne már baja tőle a kádnak :D

(később szaporodnak el benne a bacik, de a kérdező írta, hogy leöblíti, akkor nem értem mi olyan szörnyű ebben :)

2013. ápr. 25. 21:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Kádba.
2013. ápr. 25. 22:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Én a mosdóba szoktam.
2013. ápr. 26. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!