Hova öntitek a bili tartalmát?
A pisire gondolok, nem a kakira.
Én a kádba szoktam önteni, mert utána rögtön le is zuhanyzom a bilit is, a kádat is.
De eddig akárki vitte ki helyettem a bilit (nagymama, barátnő), mindenki a vécébe önti és utána viszi lezuhanyozni.
Valami baj van azzal, hogy a kádba öntöm a pisit??
a wc-be :-)
Szerintem egészségesebb és higénikusabb is, de senkinek semmi baja nem lesz, ha oda öntöd és utána kiöblíted a kádat.
Csak annyi, hogy beleontod a bacit, es aztan te oda allsz, ahova a pisit ontotted, a gyerekedet, meg abba a kadba ulteted, abba furdik. A bili tartalmat a wc-be kell onteni. Ennyi erovel mert nem pisilunk a kadba egyenesen?:D Azonkivul szagos.
En ugy csinalom, hogy kiontom a bilibol a pisit, odaviszem a kadhoz, engedek bele vizet, kiontom a wc-be, engedek bele meg egyszer, megint kiontom. Neha aztan meg folyekony szappannal kimosom a kad folott. Minimum heti egyszer kifertotlenitem.
Akkor tényleg velem van a baj..
A kádat minden este fürdés előtt átspriccelem sanytol fertőtlenítővel és heti egyszer teljes domestosozás.
Én megértelek, hogy így csinálod; nálunk nem egymás mellett van a fürdőszoba és a WC, ha a wc-be vinném a bilit, utána még át kellene mennem az előszoba-nappali-közlekedő hármason. A wc mellett van kézmosó, de nem fér alá a bili.
Persze ha 1 helységben van a kád és a wc, akkor egyszerűbb kiönteni a wc-be és utána kiöblíteni a kádban.
WC-be öntöm,és utána kimosom a kádban.
Én így szoktam meg,de nem hiszem hogy bármi baj lenne ha a kádba önteném! Ha utána gyorsan kimosod/fertőtleníted,a pisi amúgy is steril!:)
Szia!
Nem hiszem, hogy hülyeséget csinálnál több okból sem!
1. Az vesse rád az első követ aki soha sem pisilt még a kádba zuhanyzás közben!
2. Ha kiborítod a wc-be a pisit és utána zuhanyoztatod le a kádba, akkor is ugyanott vagy vele mintha, beleöntötted volna.. ugyanis bacik azért maradnak rajta szóval nem nagyon értem, hogy lenne steril az a bili...
Nem lesz attól semmi baj, főleg, hogy ki is fertőtleníted a kádat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!