Ti hogyan dolgozzátok fel, hogy a gyermekeiteket nem szereti a nagymamájuk?
Összeszorul a szívem komolyan,de ki kell írnom magamból.Tegnap jöttek haza a lányaim(6és 4 évesek)3 napot voltak anyáméknál 3 napot anyóséknál.Anyóséknál nagyon szeretnek lenni kedvesek a lányokhoz de apám egyik déli altatásnál azt mondta a nagyobbikomnak,hogy felpofozlak ha nem alszol.Mikor ezt elmesélte ő azt tudtam csak mondani de apa,hogy tudtál ilyet mondani az Orsinak erre a válasz de miért nem tettem meg.
Ez csak egy eset de mindig mondja anyám most ezt csinálunk most azt csinálunk nem érünk rá.Ezt megértem de akkor a nővérem 2 gyereke miért szent,oda megy segíteni.Tavaly egy veszekedésből kifolyólag azt mondta anyám miért vagyok odáig meg vissza a gyerekeimért hát nem szarnak aranyat,hát köpni nyelni nem tudtam,most két hete vissza válaszoltam,hogy miért a tesóm gyerekei sem szarnak aranyat,erre csak húzta a száját és ha lehetne ölni szemmel én már rég nem élnék.Miért van az,hogy a gyerekkoromat vetítik vissza a gyerekeimre is.ne haragudjatok ha hosszú lett de ezek csak apró dolgok azon kívül rengeteg dolog van amiért már azt mondtam a férjemnek,hogy csoda,hogy nem tettem kárt magamban.Nagyon nehéz.
Apám húsvét előtt 2 nappal idejött egy kinder tojással,hozta a 3 éves fiamnak mondván ne menjünk hozzájuk locsolkodni húsvétkor(az élettársához,fiam mostoha mamájához)mert ők nagyon fáradtak és egész nap pihenni szeretnének!
Pfff...10 percet nem bírtak volna ki az unokájukkal???Neki ez még nagy élmény a locsolkodás!!Azt se tudtuk mit mondjunk a fiúnknak miért nem mehettek az Apjával a Papáékhoz locsolkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!