Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mibe öltöztetitek bölcsis...

Mibe öltöztetitek bölcsis gyermekeiteket?

Figyelt kérdés
2012. okt. 10. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Hoszú ujjú body, hosszúnadrág + zokni vagy szoknya+harisnya vagy harisnya + rövidnaci. Ja és szandi. Amikor kimennek az udvarra, rájuk adnak kinti játszóruhát, kinti cipőt. Benn a szobában elég meleg van.
2012. okt. 11. 00:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálunk még nem fűtenek benn, de az én fiam amúgy is a hűvösebbet szereti.

Rövid ujjas póló, vékony hosszú ujjas póló, melegítőnadrág.

Van benn egy vékonyabb mellénye és egy vastagabb felsője, ha fázna.

Az udvarra, ha kiviszik őket, akkor egy őszi dzseki és egy sapka kerül még rá.

Ja, és mi reggel már vékony kesztyűt húzunk, mert mindkettőnk keze lefagy a biciklin!

2012. okt. 11. 11:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, igen, zoknit adok rá. Télen, harisnyában és rövidnadrágban vagy vékony melegítőben lesz (így kérik), mert benn iszonyat meleg van, mert ha kimennek, a harisnyával nem szeretnek bajlódni a gondozónők (meg is értem, egy gyerekre is utálok harisnyát húzni, nemhogy 14-re!).
2012. okt. 11. 11:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Bent a csoportszobában trikó, vékony hosszú ujjú felső ( a szekrényében van póló is, mert délelőtt nagyon átmelegszik a szobájuk, ilyenkor felsőt cserélnek rajtuk a gondozó nénik)melegítő nadrág, zokni. Az udvarra edző cipője van, meg a szekrényébe tettem be egy kapucnis pulcsit, cipzáras melegítő felsőt és egy mellényt, hogy lehessen miből válogatni, ezek állandó jelleggel ott vannak. Meg elől hagyom a sapkáját, és a kabátját is. Így tényleg minden eshetőségre van ruha a szekrényben.
2012. okt. 11. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!