Szemét húzás tőlem?
Meguntam hogy a lányom éjjel nappal cumizott ma mind a kettö cumiját kettévágtam nem dobtam ki de azt mondtam szétrágta éjjel a manó
nem tudom milyen éjjeleim lesznek de muszáj volt.
Más is csinált ilyet? mit szolt a lurkó? szeptemberbe lesz 3 éves. tesója nem cumizik igy vissza tekintve hála a jó égnek
Igen, az volt. Az ilyen drasztikus dolgokat mindig kerülni kell, azonkívül meg kell tanulnod tisztelned a gyerekeid személyes tárgyait. Nem lehet csak úgy elvenni tőlük ezt-azt, mert téged most már idegesít.
Következetes sem vagy, mert nyilván nem a kislányod vette le a polcról a cumit néhány hetesen, hanem te adtad neki.
Az pedig, hogy egy ilyen megfoghatatlan dologgal ijeszted meg, mint hogy szétrágta a manó, miközben ő nyugodtan aludt... Megértem, hogy nyugodt éjszakákra vágysz, de az egész nagyon éretlen és buta dolog volt tőled, sokkal jobban kellett volna kezelni ezt a helyzetet.
Lehet, hogy holnapra már nem is fog emlékezni a cumira (hogyha már lelkileg teljesen érett volt arra, hogy elengedje), lehet, hogy napokig tartó sírás és szomorkodás, és egy jó hosszú időre kiható rossz élmény lesz a kislányodnak ez a tett.
Nem olvastam végig az előzőeket, csak beleolvasgattam, és látom, hogy szemét dolognak tartják.
Én meg azt mondom, hogy nem kell ebből akkora ügyet csinálni, nem bántottad a gyereket, semmi nagy kárt nem okoztál a lelkében.
Az mennyivel jobb, amikor azt mondják a gyereknek, hogy elveszett a cumi??? Semmivel. Az én esetemben ilyesmi volt, és lám, egészséges lelkületű ember maradtam...
Lehet, hogy egy-két nap nehezebb lesz, de minek is egy 3 évesnek már cumi... Jól tetted.
Azért szerintem az már egy 2,5 évesnél is sok, hogy beszéd, séta, stb. közben is a szájában a cumi. Nem csak az alváshoz szükséges cumizásról van szó!
Ha a fokozatosság ment volna, valószínű az Anyuka is sikerre vitte volna már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!