Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nektek nem szalad végig...

Nektek nem szalad végig orrszívásnál a porszívó csövén a "cucc"?

Figyelt kérdés

Sterimar-os öblítésnél simán túlszalad a "termék" az orrszívó szetten - bele a porszívó csövébe. Ezt - sajnos - csak most vettem észre, mert már szaga van. :(

Ráadásul nem a műanyag, hanem a fémcsőbe van csatlakoztatva - majd gégecső.

Mi az istent csináljak??? Az ott egy durva baktérium tenyészet...

2013. ápr. 21. 22:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha a port felszippantod az semmit se fog érni. Gondolom van kádad vagy zuhanytálcád, áztasd be a csövet. De amúgy én is baromságnak tartom. Lehet olyat is venni, amihez nem kell a porszívó van csapra köthető, elektromos, szájjal szívható (itt te nem szívod fel véletlen sem, csak te szabályozod, a szívás erősségét) van mellszívó, ami átalakítható stb. ezek se nem zajosak, hogy megrémítsék a gyereket és tisztítható, sterilizálható is. Én a rendes porszívóra csatlakoztathatót nem vennék, a zaj nagyon ijesztő, meg ugye a takony végig utazik az egészen, hát marha jó.
2013. ápr. 22. 02:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Én egyszer feldugtam magamnak. klassz volt
2013. ápr. 22. 02:41
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi. Van kádunk - ázik a cső :)

Van elektromos mellszívó, orrszívóval - nem túl hatékony, ráadásul a porszívó hangjával vetekszik.

Fiam 2 éves, nem zavarja a porszívó hangja, sem a vele való orrszívás.

2013. ápr. 22. 09:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem dehogy is csak kváncsi voltam hogy mi volt a jo megoldás mi is a porszivost hasznaljuk
2013. ápr. 22. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!