Lehet olyan kisgyereknek való könyvet kapni, ami a porszívó orrszívóról szól?
Figyelt kérdés
Kislányom 2 éves múlt és irtózik tőle. Azért gondoltam erre, mert "bilis" könyvet is vettünk és nagyon hatásos volt a szobatisztasághoz.2012. okt. 15. 21:24
1/6 A kérdező kommentje:
Bocs, orrszívó porszívó:)
2012. okt. 15. 21:25
2/6 anonim válasza:
Könyvet sajnos nem tudok, de hasonló videókat lehet találni, hátha ez is segít. http://www.youtube.com/watch?v=9aoEphoB0yo
Mi minden orrfolyásnál körbe orrszívózzuk a családot, közben kacagunk, milyen vicces dolog. Egy idő után, ha a kicsi nem is kacag velünk, de legalább hagyja,ja és mindig meg akarja nézni a végeredményt is.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi,eszembe se jutott, hogy a youtube-on megnézzem! Azt mi is csináljuk mindig, hogy a férjemnek, meg nekem is kiszívjuk, sőt az összes babájának, de mégsem engedi:( De ez a videó nagyon jó ötlet, talán inspirálja, hogy egy hasonló korú gyerek is szívja magának.
2012. okt. 15. 22:33
4/6 anonim válasza:
1. vagyok. Még azt csináltam eleinte, hogy elől hagytam, hogy lássa, játszon vele, orrához tettem, szürcsögtem, mintha jönne valami, enyém a porszívó erős hangját nem nagyon szereti, de azt is igyekszem elmókázni, brümbrüm mindjárt indul, húhú. Valaki látna, azt hinné, ez meghibbant, de legalább működik. Sok szerencsét nektek is!
5/6 anonim válasza:
az én fiam is utálja az orszi-porszit.mondtam neki,vagy kifújja,vagy kiszívjuk.jön és fújja.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi első! Én is jót nevettem, de kipróbálom majd ezt is:) Szerencsére most nem aktuális(kopp-kopp), de előre fel akarok készülni:)
Kettes:az a baj, hogy ő meg mindig azt mondja, hogy inkább kifújom zsepibe, de azt sajnos nem tudja olyan erősen még, hogy minden kijöjjön.
2012. okt. 16. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!