Mit lehet csinálni, ha éjszaka is be van dugulva az orra? Zavarja, csak szörcsög, nem piheni ki magát. Porszívó hangja meg éjszaka elég brutál.
Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 19:42
1/12 anonim válasza:
kézi orrszívó és vietnámi balzsam az orra alá és a nyakát is beszoktam vele kenni, így elviselhető.
2/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nincs is kézi orrszívónk, mert mindenkitől azt hallottam, semmit sem ér. Valamit akkor mégis?
2012. nov. 22. 19:51
3/12 A kérdező kommentje:
Ja, és köszönöm a válaszold. Kínai balzsam van itthon, azt elő is szedem.
2012. nov. 22. 19:52
4/12 anonim válasza:
Igen sajnos sokan úgy vélik nem jó a kézi orrszívó, de nekünk sokkal jobban bevált mint a porszívós, mert üvölt tőle, ráadásul ha megyünk valahova akkor oda nem vihetem a porszívót is.:)
600-700 ft körül van.
5/12 A kérdező kommentje:
Ugrasztom a férjem a multiba, még nyitva. Egy próbát megér. Köszi mégegyszer, remélem beválik.
2012. nov. 22. 19:58
6/12 anonim válasza:
Mi úgy oldottuk meg a porszívózást, hogy mikor bekapcsoltuk akkor volt rajta egy csomó pléd, hogy tompítsa a hangját. Teljesen bevált. Én kamillateát is forraltam a kiságy mellé. Ott gőzöltem. És szintén a Luufbalsam jött be nálunk még.
7/12 anonim válasza:
Mi is plédekkel oldottuk meg, alá is pléd, a porszívóra is pléd és úgy szívtuk.
8/12 anonim válasza:
Amit ég javasolni szoktak, hogy vöröshagymát megpucolva és felvágva tányérokon a szobájába. Büdi, de fellazítja a váladékot.
9/12 anonim válasza:
soha senki nem szólt még hogy a beteg gyereknek éjjel 20mp-ekre felnyomom a porszívót, alattunk, felettünk, mellettünk kisgyerekesek vannak, nekik is szól ha éjjel fullad a gyerek.Anyósomnál aludtunk egy ilyen alkalommal, ő nem engedte bekapcsolni, nehogy a szomszéd néni megszólja, egész éjjel sírt a gyerekem,megszakadt a szívem, soha többé.... Vettünk kicsi kézi pumpásat, halottnak a csók. Én bekapcsolom ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!