Ilyet tapasztalt már valaki? Táplálékkiegészítőtől éjszaka hisztérikus sírás: mint, aki nincs magánál, még anyát is elutasítja, aztán negyedóra után, mintha mi sem történt volna, megnyugszik.
Mivel nagyon úgy tűnik van összefüggés a két dolog között én kikérném az orvos véleményét.
Nem értek hozzá, de mivel pl a magneb6 az idegekre nyugtató hatással van, lehet ebben a készítményben van valami, ami szintén az idegekre hat, csak nem nyugtató hatással. De ez csak egy tipp, nem biztos, hogy jól gondolkodom.
Amiket leírtál, nagyon emlékeztet egy betegségre, amiről régebben olvastam. Annak idején a kisfiam is sokszor felriadt, nem lehetett semmivel sem megnyugtatni, ellökött, sikítva sírt. Akkor találtam ezt. De nálunk végül pár hónap múlva elmúlt. Olvasd el, ha ráismersz a tünetekre, forduljatok szakemberhez.
Az is lehet, hogy a Te kisfiadnak is csak egy korszak és magától elmúlik, vagy esetleg tényleg a cseppektől van (pár ezt nehezebben képzelem el).
Pavor nocturnus lehet,semmi köze a táplálékkiegészítőhöz,valószínű pár évig együtt kell vele éljetek,majd kinövi,az idegrendszer érésével magától el fog múlani.
Az én fiam most 6 éves és már szinte nem is fordul elő.
Hát, nagyon köszönöm a válaszotokat!
Félig megnyugató, félig azért ijesztő, amit írtok.
Egyébként valóban kiderült, hogy nem az ásványi anyag csepp volt a baj, mert azóta újra volt, ráadásul egy éjszakán belül kétszer is :-(((
Azért gondolom érdemes elmenni a gyerekorvoshoz, hogy adjon beutalót ideggyógyászhoz...
Mi is elmentünk a Pavorral a gyermekpszichiáterhez,amikor elmondtam a tüneteket,jót mosolygott rajta a pszichiáter és megnyugtatott,hogy az idegrendszer érésével el fog múlani,nagyon jó körülmények között élő,kiegyensúlyozott gyermekeknél is jelentkezik,nem kell súlyos lelki okot a háttérben sejteni.
Ha mozgalmas volt a nap,pozitív értelemben és sok élmény érte a gyermeket,főleg a késő délutáni,esti órákban akkor méginkább előjöhet a pavor.
Az én fiamanál kb 3-5 éves korig volt a legsúlyosabb a pavor ,majd most 6 éves korára már szinte teljesen el is múlt,esetleg álmában motyog,de ez teljesen más ,mint amikor magán kívűl rémülten ordított megnyugtathatatlanul a pavor alkalmával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!