Fülfájás kérdés,4 éves fiamnak fájt a füle, voltunk dokinál kapott ciloxan cseppet, cataflamat is. Ma megint voltunk a dokinál, mert éjszaka 3 -szor felébredt, sírt és kapott antibiotikumot. Fájni fog még?
az antibiotikumtól nem fog fájni.
Hát én is az orrmandula műtéttől vártam a csodát.. kivették a kisfiamnak a tavasszal. Azóta kétszer is voltunk fülészeten fülfájással.. előtte sosem. Azért volt indokolt a műtét mert sokat volt felső légúti betegsége.
Anyukám azt mondta, nekem is azért vették ki az orrmandulámat mert mindíg ráhúzódott a fülemre a nátha. Soha nem voltam beteg utána max évi egyszer.
És tessék.. a fiammal küzdök . most is beteg. és antibiotikumot kapott a fülére.
Szerintem hallójárat gyulladása lehetett, nekem krónikus. Ha hajat mostok, paraffin olajat kell csepegtetni a fülbe, hogy ne érje a hajról lemosott piszok. Lehet még uszodától is. Mielőbb tegyen bele a fülész orvos antibiotikumos gézcsíkot!
Hihetetlen, de ez tulajdonképpen ekcéma, a fül belső bőrén (hallójáratában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!