Kisbabám füle gennyes (bal)! Antibiotikumot irtak neki, ha holnapig (vagyis éjszaka is ugyanolyan rossz lesz mint az előző) akkor holnap felszurják neki! vkinek vmi tuti tipp ami segítene? 7 hónapos!
Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 13:42
1/3 anonim válasza:
probáld meg neki egy kis meleg sosborogatást!! hátha segit szegénynek. a meleg hö kihozza a váladékot
2/3 anonim válasza:
Semmit ne próbálj ki a babádon,a meleg sót pláne ne.A sógoromnak a fülfájásra javasolták,kipróbálta,most műteni fogják.Vannak olyan fülbetegségek,amit a meleg csak még jobban belobbant,szerintem ne kísérletezgess,elég a gyógyszer.
3/3 anonim válasza:
Fülre úgy tudom én is nem jó a meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!