Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért éjszaka jön elő mindig...

Miért éjszaka jön elő mindig a betegség, csak nálunk van ez így vagy van benne valami logika?

Figyelt kérdés
Lányom harmadjára lett náthás-köhögős az elmúlt másfél évben, mindig este 10körül kezdődött, esti fürdetésnél még semmi jele nem volt, éjszakát átköhögi, reggelre mindig jobb a helyzet, napközben is. Miért éjjel jön elő?

2012. okt. 12. 07:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Pontosan a miértjét nem tudom, de ez minden testi dologgal így van.

Pl a szülések, halálozások legtöbbsége is este, éjszaka történik. ìgy a belázasodás, betegségek is. Biztos filmekben hallottad, "ha ezt az éjszakát túléli akkor van remény". ez így van.

Mondjuk lányomnál inkább délután szokot kezdödni, délelött még semmi baj majd estére már totál beteg.

2012. okt. 12. 07:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Azért, mert fekve jobban nem kap levegőt, jobban bedugul az orr, és irritálja is a lerakódott váladék a torkát.

Vegyél hidegpárásítót, jobb lesz a helyzet.

2012. okt. 12. 07:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is mindig éjszaka jön elő a betegség és nem csak a nátha, hanem a fülfájás a hányás és minden.

Amikor jött a foguk az is csak este fájt.

Mi okozhatja passz, de biztosan van rá valami magyarázat. Hátha tudja valaki.

2012. okt. 12. 08:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megijeszteni,de nálam így kezdődött az asztma. Persze lehet hogy nálatok nincs,sőt remélem. De minden éjjel befulladtam,így derült ki.
2012. okt. 12. 09:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam is többnyire estére lesz beteg, sőt elég gyakran a hét végére.
2012. okt. 12. 10:47
 6/7 anonim válasza:

Két megjegyzés, tapasztalat, nem csak a kérdezőnek, hátha valakinek segítek vele:

1. Én egyszer jártam így, hogy éjszaka végig köhögtem, nappal szinte semmi és doktornőm azt mondta, menjek allergia-vizsgálatra, mert azt tanulták, aki éjszaka köhög, allergiás. Kiderült: porallergiás vagyok.

2. Érdemes megnézni a betegségek lelki okait is (Én Louise L. Hay könyveit használom erre, de sok irodalom van neten is más), mert sokszor tudunk segíteni az életmódunk, a hozzáállásunk segítségével. A gyermekek asztmatikus betegségei hátterében gyakran házassági gondok, párkapcsolati problémák, szülők közötti feszültség vagy hangos veszekedés áll, sajnos sok példát fel tudnék sorolni az ismeretségi körömből. Akinek rendeződött a kapcsolata, rendeződött a gyerek állapota is. Kinőtte :-)

Jobbulást a gyerkőcöknek!

2012. okt. 14. 14:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat, nálunk nincs túl sok vita, minden rendben családilag, viszont most kezdte a bölcsit és jön 4 foga egyszerre, doktornő szerint sima nátha, majd még jobban figyelek a porra, szellőztetésre, párologtatásra, de nem üres köhögés ez, inkább a slájm irritálhatja a torkát.
2012. okt. 15. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!