Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet csinálni, ha éjszaka...

Mit lehet csinálni, ha éjszaka is be van dugulva az orra? Zavarja, csak szörcsög, nem piheni ki magát. Porszívó hangja meg éjszaka elég brutál.

Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 19:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekünk se vált be a kézi orrszívó. A vietnami balzsamon kívül (ami csíp egyébként) még azt tudom javasolni, hogy kapjon párnát a feje alá. Ne süppedőset, nehogy baj legyen.
2012. nov. 23. 13:01
 12/12 A kérdező kommentje:

Hál Istennek nem volt semmi gond. Lefekvés előtt porszívó, és nem ébredt meg, aludt reggelig. Szörcsögés volt, de jól bírta. Mondjuk amit reggel kiszippantottam, az nem volt semmi.

A hátát bekentem Luuf balzsammal. A pumpás orsszívó egy kalap ...-t sem ér. Nem tudom, mi másra lehet hasznosítani.

Köszönöm a tippeket és az érdeklődéseteket!

2012. nov. 23. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!