Tapasztaltatok hasonlót? 1,5 éves kisfiú porszívómániás.
Persze ezt ki fogja nőni :-)
Minden kisgyereket elkezdenek érdekelni a porszívók 1-2 éves koruk körül. Most ez érdekli őt, holnap meg a vonatok, autók, kutyusok... Ha meg nem növi ki legalább felporszívózik és nektek majd nem kell :-)
Próbálj meg neki másfajta meséket is mondani azokról amiket leírtam vagy azokról amikről tudod h legalább egy kicsit is érdekli :-)
Sok sikert! :-)
Hehe, a mi fiunknak anno 11 hónapos korában játékporszívót hozott a mikulás, mert annyira imádta a miénket.
A játékot is imádta utána, gyakorlatilag szétjátszotta, már teljesen szétjött, pedig nem szokta szétszedni a játékait. :)
Nyugi, kinőtte, a te fiad is ki fogja. :)
Végre valaki! :D Szóval nálunk is így kezdődött, a porszívóval, kb másfél évesen. Most mosógép mánia van, 25 hónapos. :D Nem túlzok, ez mánia: a hipermarketben meg kell nézni a mosógépeket, kinyitni az ajtaját. Itthon minden reggel úgy ébred: "majd indítjuk a mosógépet, Anya". A reklámújságokat megnézi: "van-e benne mosógép?". A neten elég beírni a Google-ba, hogy mosógép-képek...és le akar ülni elé, nézni, nézni, sorban! "úúú, mekkora mosógép!"- lelkendezik közben. De a csúcs, amikor megyünk a boltba, és már messziről rikoltozik a mosóporok felé: "Calgonnal a mosógép is tovább él" :D Apa már kikészült, szerinte ez nem normális dolog, nem tudja, hogy sírjon-e vagy nevessen ezen. :D De nyugi, ki fogja nőni, és jön majd valami más...:)))
egy 14 éves, és egy 2 éves anyuja
Ez most viccesen hangzik,de én állítólag 1,5 éves koromtól kb. 2 éves koromig wc-mániás voltam.
Otthon egy széket kellett tenni a wc-re,hogy ne tudjam felnyitni a tetejét és könyékig turkálni benne,de néha azt is leszedtem valahogy,és bőgtem,ha anya elhúzott onnan.
Ha mentünk valakihez,ott is megkerestem a wc-t,játszottam a lehúzóval és pancsoltam benne...Gondolom elég égő lehetett a szüleimnek...Aztán állítólag kinőttem magamtól.Az biztos,hogy most már nem hoznak lázba a toilettek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!