Anyukák akik sokat vagytok egyedül 1,5-2 éves gyerkőcötökkel hogy telik a napotok?
Kinek mi a sok. :)
Reggel 8-9 körül felkel, megcsinálom a tápszert, addig míg issza, én kávézok. Utána átöltöztetem, pelenkázás. Ha ez kész, akkor vagy zenét hallgatunk, táncol, játszik. Ha nem ez van, akkor kint vagyunk az udvaron. Jön megy, hintáztatom, motorozik. Dél után ebéd, pelenkázás, alvás. Ha szerencsénk van, akkor mire felkel, itthon van a férjem. Ha jó az idő, kint vagyunk az udvaron, bóklászik, játszik. Addig jövünk be, míg átpelenkázom. Ha már sötétedik, vagy nagyon hűl a levegő, akkor bejövünk, fűtést felcsavarjuk, fürdetünk, aztán esti tápszer, majd alvás. Ja, ezek előtt természetesen kap vacsit is.
1. vagyok. Igen, ilyen egy átlagos nap.
De! Mivel ügyeletes 0-24ig, így bármikor behívhatják. Volt olyan, hogy reggel 5-kor ment el, és este 10re ért haza. Sőt, volt olyan, hogy reggel ment, 5-re itthon volt, aztán este8-tól reggel 6-ig dolgozni kellett... Szóval nem teszem össze a kezem, mert rendszeresen túlórázik, soha nincs rendes hétvégénk, mert minden vasárnap karbantartás van... Ugye így milyen más?
Nálunk az apuka 6 órakor általában már elmegy.
A gyerkőc(2 éves) 8-9 óra körül kel,utána reggeli,aztán kint vagyunk az udvaron,ott hintázik játszik.Utána bemegyünk kicsit pihenünk,ilyenkor vagy mesét néz vagy én mesélek neki,aztán 11:30 fele ebéd,utána alszik,majd lemegyünk a parkba/játszira a férjem általában 6-7 óra fele már otthon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!