Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak, ha úgy kicsipte...

Mit csináljak, ha úgy kicsipte a kislányom fenekét a kaki, hogy tiszta seb és nem tud ráülni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 10:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez meg hogy történt?

Hagyd neki szabadon egy kicsit, és pelenkázásnál sudokrémet használj, vagy neogranormont vékonyan. És hagy szabadon fél-fél órákra.

2009. szept. 25. 10:17
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Velünk is előfordult paradicsom miatt... kisfiam kukiját is kicsípte, fürdésnél volt gáz, mert a meleg víz csípte. A fenti válaszoló jól írta én még körömvirágkrémet is próbáltam rá, az is jó volt, de igazából a szellőz
2009. szept. 25. 10:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
...és a leghatékonyabb..
2009. szept. 25. 10:35
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi nektek!!

Úgy törént, hogy reggel már kakiban volt, holott sosem kakik éjjel, evett csípős kolbászt is, amit az apjától lopott este és jönnek az 5-ös fogai is, de gondolom attók így nem csípi ki a pisi.

2009. szept. 25. 10:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha jönnek a fogai akkor valószínüleg attól lehet, ez nálunk is előfordult már. A Sudokrém a leges legjobb erre a problémára, én legalábbis nagyon ajánlom.
2009. szept. 25. 12:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jók a fenti javaslatok, tényleg beválik, de én még egyet hozzá tennék: ha van otthon aloe vera spray /First/, az nekünk nagyon nagyon jó volt és gyors!!
2009. szept. 25. 12:56
 7/11 A kérdező kommentje:

Természetesen kenem sudocremmel és hason fekszik pellus nélkül, csak az az ára, hogy mesét néz, de most nem számít. First van itthon, de nem fújom be, mert még holnap is ordítana, az nagyon csíp.

Csak gondoltam hátha van még vALAMI jó ötlet.

A fogától tényleg lehet sebes??

2009. szept. 25. 13:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet bizony! Az én fiamnak soha nincs semmi baj a kis bőrével csak mindig akkor amikor fogzik, mert állítólag ilyenkor kicsit más összetételű a kaki meg a pisi és ez pillanatok alatt ki tudja csípni a kis bőrüket.
2009. szept. 25. 13:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk hálistennek nem volt még ilyen problémánk, de ha egy picit pirosabb a bőre, akkor Bepanthent használunk és a köv. pelenkázásnál már nyoma sincs.
2009. szept. 25. 14:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Bizony am, a fogzastol nagyon piros pottyos (sebes) lehet a popsi. Kisfiamnak csak akkor pirosodik ki nagyon, ha jon a foga. A sudocrem es a neogranormon is jo ra.
2009. szept. 25. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!