Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem birom. Már igy a férjem...

Nem birom. Már igy a férjem megaláz . és semmibe nem néz. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

hosszú sztori de megpróbáálok érthető lennibocs a hibákért....tehát 12 éve vagyok a párommal 45 éve élünk eggyütt.. vagy gey 3 éves lányunk..szeretem őt --nagyon is.. ezért nem hagytam már rég el.. soka vita volt már ezelőtt is a kapcsolatunnkal.. anyos após.. munka..stb..sosem volt az a tipus aki.. dolgozott volna mint őrült ..értünk..

mig csak jártunk..addig nem láttam ..mikor összeköltöztünk..mindketten dolgoztunk megszületett a lányunk.. 1 év együttlakás után. ..kirugták haza kellett költözzünk a szüleinkhez vidékre pestről..azóta itt élünk..a párom .. 3 pévig nem dolgozott .az én gyedemből éltünk meg az anyja segítségéből..most dolgozik 10 honapja ..jol keres..kimásztunk az adósságból....de... elviselhetetlen mióta dolgozik felsőbbrendűnek érzi magát..állandóan beszólogat..és megaláz amiért én itt vidéken nem tudok dolgozni.. ő sem itt dolgozik kamionozik..én pedig amig vissza nem tudunk menni peste nem tudunk dolgozni..lehetne lehetőségünk de nem sietteti a dolgot..hogy én is tudjak dolgozni..nap mint nap megaláz.. kapol gyest és családi pótlékot ..elszámoltat egy fillérig..magának a legnagyobb luxus dolgokat veszi ..nekem egy bugyit sirva..nem birom ezt az érzést már szetetem de inkább élnék ..egyedül mint vele.. már már... taszit a gondolat ..el tudnák költözni ház lenne.. de sajnos rosz állapotú..és semmi butorom nincs.. azt mondta semmit nem vihetek ha megyek..ugy megyek ahogy jöttem ..pedig... együtt csináltunk sokmindent..tehát egyenlőre még az sincs hogy elhagyom..de már igy nem birom sokáig..bocs a sok hibáért se sirok és nincs kedvem javitgatni..

2013. ápr. 19. 21:32
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Én még várnék a helyedben a válással. Meghúznám magam, nem mennék bele vitákba, konfliktushelyzetekbe. Ha a kislányod elmegy oviba, megpróbálnék bármilyen munkát elvállalni (mármint ami legális munkahely és ahova normális feltételekkel, szabályosan felvesznek). Onnantól kezdve már több lehetőséged lesz.

A férjeddel rendesen elhidegültetek egymástól, talán van valakije? Nehéz elképzelni, hogy ok nélkül ennyire rosszul bánik veled, a gyermeke anyjával, bár persze ez sem kizárt.

Ha lesz valamilyen munkahelyed, fix fizetésed, már könnyebben tervezhetsz elköltözést, új életet. A válás nem mindig egyszerű, jobb, ha van saját (nem kirendelt) ügyvéded, ha érvényesíteni akarod a jogaidat és nem akarod, hogy gyerek nélkül, nincstelenül kitegyen az utcára. Kell egy hely, ahova azonnal elköltözhetsz a kislányoddal együtt, amint megtudja, hogy válni akarsz, különben pokollá válhat az életed. Ha egyedül leszel, és dolgozol, kell valaki, aki szükség esetén vigyáz a kislányodra. Nem ártana egy kis félretett pénz a kezdéshez, esetleg ha valami borravalós állást találnál (pl. felszolgáló), azt is össze lehetne óvatosan gyűjteni.

2013. ápr. 19. 22:21
 22/31 anonim ***** válasza:
Gyerektartást kötelező adnia,15.000 lenne a ha jól számolom.Anyaotthon átmeneti állapotnak nem rossz.
2013. ápr. 19. 22:22
 23/31 A kérdező kommentje:
tudom de mindez nagyon nehéz... előről kezdeni a nulláról..pedig mi lehettem volna ha nem őt választom..jogi asszisztens vagyok.. nyelvvizsgával több szakmám van..még..és nem vagyok vagyis voltam csunya nő...mikor őt választottam ugy érzem tönkre tette az életem.---a lehetőségeimet vele és miatta adtam föl..
2013. ápr. 19. 22:25
 24/31 anonim ***** válasza:
9%

Én tűrnék. Nem mennék a nincstelenségbe. Ha anyaotthonba mész, azzal sem lesz jobb, attól még nem fogsz tudni egy fillért sem félretenni, hiába keresel, mind elmegy a megélhetésre.

Fogadd el, hogy ez a sorsod. Legalább így megvan mindenetek, ha nem is neked, de a gyerek nem szenved hiányt. Ez azért nem kis dolog. Ha magaddal vinnéd máshova, úgysem tudnád fenntartani magatokat, elvennék tőled a gyereket, aztán kéthetente láthatnád. Ettől sokkal jobb, ha tűrsz, és a gyerekedet te magad tudod nevelni. Majd ha már nagyobb lesz, 10-12 éves, akkor otthagyhatod a férjed, addig meg szorítsd össze a fogad. Mindenkinek megvan a keresztje, azért ez sokkal jobb élet még így is, mintha olyan férjed lenne, aki ver, vagy éhezned kéne. Ha kamionos, úgysem látod mindennap, akkor meg minek csinálsz ilyen nagy ügyet belőle?

2013. ápr. 19. 23:43
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
En harciasabb alkat vagyok. Szolnek neki hogy ne jatsza a ferfit ha 3 evig a gyedbol eltetek. Majd ha o is bizonyit 3 evig de addig ku.ss a neve nem ferfi mert a csaladjat keptelen volt eltartani. Te meg menj dolgozni. Azert nem teszi lehetove hogy melozz mert uralkodhat rajtad. Ha elmesz dolgozni hidd el sokkal rosszabb lesz... Akkor fogja csak szivni a vered. Tanacsolom hogy tagadj le minden honapban egy kis penzt, szedj ossze a boltban blokkokat hogy ez meg az kellett es pakold felre magatoknak a penzt, mert nem hiszem hogy ez sokaig mehet igy. Gyujtogess, hogyha lanyoddal menni kell legalabb 1-2 honapra valo kis penzed legyen mig lakhatast es munkat talalsz.
2013. ápr. 20. 06:07
 26/31 anonim ***** válasza:
nehéz helyzet de hidd el magadrol ,hogy képes vagy talpra állni ez az első lépés...ugy látom rendesen letörte az önbizalmad,a nőiességed.sajnos sok férfi él a lelki terrorral .a gyerekednek szüksége van rád,nem szabad összeomlani.egy életed van,és a döntés is a kezedben,mész és ha nehezebben is de boldogulsz vagy maradsz és elsorvadsz.gyerektartást adnia kell,a kicsi megy oviba,te dolgozhatsz.meglesztek hidd el,felszabadulsz és minden könnyebb lesz,a kislányod pedig megsokszorozza az erőd,ezt tapasztalatbol mondom
2013. ápr. 20. 07:43
 27/31 anonim ***** válasza:

Használd a netet. Csak példa:

[link]

[link]

[link]

teli ilyen hirdetésekkel a net. Ez is egy megoldás. Keress munkát, és ha kezdhetsz irány egy ilyen albérlet.

2013. ápr. 20. 07:50
 28/31 anonim ***** válasza:
Gyeden voltál a munkahelyedre vissza mehetsz?Azért csinálja ezt a férjed,mert megteheti.tegyél félre magadnak egy kis pénzt amennyit tudsz és menj a kislányoddal!ne tűrd el,hogy úgy bánjon veled,mint egy rossz kutyával.Mennyit keres amúgy?mert ezek szerint nem 75 ezret.Azt elfelejtette,hogy te meg 3 évig tartottad el?A bútorok is közösek,házasság alatt vettétek nem?Mert akkor igen!Amint lesz lehetőséged fogadj ügyvédet és ne hagyd,hogy csak úgy semmi nélkül gyere ki a lakásból,hisz te is belefizettél ugyanúgy mindenbe!
2013. ápr. 20. 08:45
 29/31 anonim ***** válasza:
60%
Hány évesek vagytok?
2013. ápr. 20. 09:01
 30/31 anonim ***** válasza:
32%
Nem értem, miért nem mész dolgozni? Azért a párod 74000 forintos fizetése nem olyan nagy szám, sőt! A te végzettségeddel ettől sokkal többet kereshetnél!
2013. ápr. 20. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!