Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyósomnak mi lehet a problémá...

Anyósomnak mi lehet a problémája azzal ha 7 hónapos várandósan szoktatom be a 23 hónapos kislányomat a bölcsibe?

Figyelt kérdés
Állami bölcsiről van szó,szerencsére itt nálunk nincsen túljelentkezés van férőhely ,nagyon jó helyen lesz a kislányom .
2013. ápr. 18. 22:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
86%

egyébként is jó sokat lesz beteg kezdetben, és ott vannak a hétvégék is, amikor nincs bölcsi.

tessék megbarátkozni a gondolattal, hogy 2 gyereked lesz.

nem könnyű velük az biztos, nekem 4 kicsi van...

2013. ápr. 20. 10:23
 22/34 anonim ***** válasza:
35%
Fiam február óta bölcsis én nyárig még itthon vagyok. Csak az ő érdeke miatt adtam bölcsibe, mivel szüksége van rá. A bölcsi egy szükséges jó a gyereknek nem rossz.
2013. ápr. 20. 12:45
 23/34 anonim ***** válasza:
71%
Bölcsi egy szükséges rossz, annak aki dolgozik.
2013. ápr. 20. 16:01
 24/34 A kérdező kommentje:

Most nem értelek Benneteket akkor ha dolgozni megy anyuka akkor jó a gyereknek a bölcsi,ha pedig otthon van a kistestvérrel akkor káros ,szerintem egyféleképpen hat a gyerekre függetlenül attól,hogy anyuka otthon van e .

Miért ne járhatna bölcsibe akkor is a az anyukája éppen a kistesóval van otthon ?Előbb-utóbb mindenképpen közösségbe kell mennie .

2013. ápr. 20. 17:16
 25/34 anonim ***** válasza:
93%
Nem, ha anyuka dolgozik akkor ez egy kényszer megoldás, mert sajnos muszáj beadni a kicsit. Ha viszont kistestvér miatt van lepasszolva, akkor simán úgy érezheti, hogy ő már nem kell anyukának. Mint írtam van bölcsiben dolgozó ismerősöm és nem egy gyerekné tapasztalják, hogy féltékeny és kb. utálja a kicsit mert ő otthon van anyával, míg ő egész nap bölcsiben.
2013. ápr. 20. 18:15
 26/34 anonim ***** válasza:
47%
nem bírsz kettővel?
2013. ápr. 20. 18:21
 27/34 anonim ***** válasza:
59%
Ok hogy terhes vagy, de azért minimálisan képes lehetnél értelmezni amit írtunk. Nem azt írta senki hogyha dolgozik anyuka akkor jó a gyereknek a bölcsi. Azt mondtuk hogy szükséges rossz. Ha anyuka a s@ggét vakarja otthon akkor pedig szükségtelen rossz, a kedves anyuka lustasága miatt. De te úgyis be fogod adni, aztán kész. Remélem szegény legalább könnyen beszokik.
2013. ápr. 20. 19:31
 28/34 anonim ***** válasza:
86%
megszületik a kicsi, tudod, milyen cudarul fogja érezni magát a 2 éves lányod, hogy kirekeszted az életetekből, ?
2013. ápr. 20. 21:26
 29/34 anonim ***** válasza:
89%

Én nem vagyok hasonló helyzetben, de dolgoztam bölcsibe,és ilyen helyzetbe elítélendő az a szülő,aki alapból otthon van a kistesóval,a nagyot pedig berakja bölcsibe, akarata ellenére! A gyermeked tudja nagyon jól hogy otthon vagy a tesójával,vele foglalkozol a nagyot pedig "eltaszítod" magadtól! Megsínyli a gyerek, és a későbbi anya-gyermek és tesók közti ellentétet váltasz ki ezzel!

Ez egy lelki törés neki! Továbbá kizárod pár órára többször egy héten a családi életből! Hidd el, nem egy ilyen gyermek volt a csoportba, és nagyon megviseli őket lelkileg!

Ne értsd félre,nem ítéllek el, csak elmondtam a véleményemet!

Más lenne, ha tényegesen élvezné és várná a nagyobb gyerkőc a bölcsit,de mivel nem így van, ezáltal felesleges erőltetni, inkább erősítsd a kapcsolatotokat!

Remélem tudtam segíteni!

2013. ápr. 20. 21:30
 30/34 anonim ***** válasza:
17%
A bölcsi jó dolog a gyereknek, szüksége van rá,jól teszed, hogy már most beadod, akkor valóban necces ha csak akkor amikor megjön a kistesó, mert összekötheti a kettőt, de így nagyon jó lesz, imádni fogja, hogy vannak barátai.
2013. ápr. 20. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!