Anyósomnak mi lehet a problémája azzal ha 7 hónapos várandósan szoktatom be a 23 hónapos kislányomat a bölcsibe?
egyébként is jó sokat lesz beteg kezdetben, és ott vannak a hétvégék is, amikor nincs bölcsi.
tessék megbarátkozni a gondolattal, hogy 2 gyereked lesz.
nem könnyű velük az biztos, nekem 4 kicsi van...
Most nem értelek Benneteket akkor ha dolgozni megy anyuka akkor jó a gyereknek a bölcsi,ha pedig otthon van a kistestvérrel akkor káros ,szerintem egyféleképpen hat a gyerekre függetlenül attól,hogy anyuka otthon van e .
Miért ne járhatna bölcsibe akkor is a az anyukája éppen a kistesóval van otthon ?Előbb-utóbb mindenképpen közösségbe kell mennie .
Én nem vagyok hasonló helyzetben, de dolgoztam bölcsibe,és ilyen helyzetbe elítélendő az a szülő,aki alapból otthon van a kistesóval,a nagyot pedig berakja bölcsibe, akarata ellenére! A gyermeked tudja nagyon jól hogy otthon vagy a tesójával,vele foglalkozol a nagyot pedig "eltaszítod" magadtól! Megsínyli a gyerek, és a későbbi anya-gyermek és tesók közti ellentétet váltasz ki ezzel!
Ez egy lelki törés neki! Továbbá kizárod pár órára többször egy héten a családi életből! Hidd el, nem egy ilyen gyermek volt a csoportba, és nagyon megviseli őket lelkileg!
Ne értsd félre,nem ítéllek el, csak elmondtam a véleményemet!
Más lenne, ha tényegesen élvezné és várná a nagyobb gyerkőc a bölcsit,de mivel nem így van, ezáltal felesleges erőltetni, inkább erősítsd a kapcsolatotokat!
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!