Sógornőm így csinálta ahogy Te, utána a nagyot az oviból pszichológushoz tanácsolták, mert teljesen befordult, és kiderült pont ezért, mert ellenségnek tekintette a kis tesóját!
2013. ápr. 19. 07:18
12/34 anonim válasza:
"luxus dolognak tartja ,hogy nem velem van a gyerek,hanem bölcsödébe adom majd . " Ez a problémája anyósodnak, nem is értem miért tetted fel a kérdést! Szerintem is hülyeség. Majd ha megszültél akkor nem biztos, hogy mindig fogod tudni vinni, akkor megint felborul a napirendje a gyereknek. Nem fogja tudni, hogy akkor mi van. Miért nincs el veled otthon?
2013. ápr. 19. 07:27
13/34 anonim válasza:
Az amit én sem értek. Minek szül valaki két gyereket, ha nem boldogul vele? Szemét dolog bedugni a nagyot bölcsibe, hogy neked könnyebb legyen otthon. A barátnőd meg adja vissza a diplomáját, ha ez a véleménye, te meg olvasgass pár pszichológiai könyvet a témában. Bersze mindenki ott b@ssza el ahol akarja. Nyugtasd magad nyugodtan hogy ez kell a te gyerekednek. A hozzád hasonlóknak úgyis hiába mond bárki bármit. Ridegtartás van. Szegény gyerekek
2013. ápr. 19. 08:35
14/34 anonim válasza:
Igazat adok az anyósodnak. Barátnőm anyukája bölcsiben dolgozik, és nem egy kisgyerek van, akit lepasszolt az anyja, hogy ő addig otthon nyugodtan babázhasson. És csodálkozik, hogy a gyerek féltékeny és nem szereti a testvérét. Én sem értem bocs, hogy minek valakinek 2 gyerek kis korkülönbséggel, ha nem boldogul velük otthon. Amúgy meg szerintem ez hülyeség, hogy 2 évesnek már ott a helye. Egy 2 évesnek még az anyjával a helye, ha annak nincs más dolga. Az persze más, ha dolgozik a szülő!
2013. ápr. 19. 08:53
15/34 anonim válasza:
Nekem 21 hónap lesz a fiaim között, eszembe se jutott, hogy beadjam a nagyobbat bölcsibe. (Pedig nem lesz segítségem) Úgyis olyan gyorsan felnőnek, legalább 3 éves korukig legyenek itthon velem. Addigra úgyis kötelező lesz az ovi 3 éves kortól. Szerintem egy gyereknek bőven elég 3 évesen közösségbe kerülni, addig játszótér, játszóház, ismerősök kisgyerekkel. Ráadásul szeretném őket én szobatisztaságra szoktatni, hallani az első mondataikat, nem hagyom meg ezt az élményt a bölcsis dajkáknak.
Szóval szerintem is az a gondja anyósodnak, hogy (szerinte) fölöslegesen passzolod le a nagyot, hogy neked könnyebb legyen. De a Te dolgod, mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja.
2013. ápr. 19. 10:27
16/34 anonim válasza:
En sem értelek. Olyan értékes pillanatokat veszítessz igy el.
Es a nagyobb hogyan éli meg? Azt fogja érezni, hogy elpaterolod otthonról, mert mar csak a tesot szereted...
2013. ápr. 19. 16:15
17/34 anonim válasza:
Ne írjatok már ilyen butaságokat, egy ekkora gyereknek már kell a bölcsi és a társaság.
2013. ápr. 19. 18:47
18/34 anonim válasza:
Te írsz hülyeséget. Olvass már utána mielőtt hülyének nézel másokat.
2013. ápr. 19. 22:05
19/34 anonim válasza:
Nincs minek utána olvasnom már pont eleget utána néztem és beszéltem jó pár szakemberrel. pont ennyi idős a fiam.
2013. ápr. 19. 22:32
20/34 anonim válasza:
Akkor hajrá!
Cseszd el nyugodtan te is. Azt kellene felfogni hogy különbség van aközött, hogy kell a gyerektársaság, ezért elmegy veled együtt játszótérre, játszóházba vagy ismerős gyerekhez, meg aközött hogy bevágod a bölcsibe és otthagyod idegenek között. Mondom ezt úgy hogy az enyém is bölcsis, mert vissza kellett mennem dolgozni. A bölcsink szuper, és a gondozók is aranyosak, de jobb lenne a lányomnak ha itthon lenne velem, és együtt járnánk gyerekek közé. Ez egy szükséges rossz. De azért bölcsibe adni a nagyot hogy anyuci őnagyságának kényelmesebb legyen otthon, mert lusta foglakozni a kétgyerekkel, vagy hülye ahhoz hogy programot találjon a nagynak, hát azt nem tudom megérteni. Ha te is dolgozni mész vissza akkor hajrá, add bölcsibe, mert ez a legjobb megoldás, ha nincs a családban aki vigyázzon a gyerekedre. De ha te is a segged akarod vakargatni otthon amíg a gyereked bölcsiben van mert neked így kényelmes, akkor téged is elítéllek mint a kérdezőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!