Én lettem volna a bunkó?
Én soha nem furakodnék be senki elé a sorba, ha már beállt a pénztárhoz, teljesen mindegy, hogy az előző kasszánál előttem volt, vagy mögöttem. Most azért, hogy valaki előttem vesz meg egy csomag cigit, nem csapnék le ilyen hisztit, mint a kérdésben szereplő "hölgyek". Mit várjon addig, amíg én filózgatok, hogy átmenjek a másik pénztárhoz, vagy ne? Ne már! :D Ha valaki hamarabb odaért, hát menjen.
Ráadásul ha átmegy valaki a másik pénztárhoz, lehet, hogy még mondjuk két új vásárló mögé áll, mire én aki előtte álltam, szintén átcammogok. Akkor engedjen már nemcsak magam, hanem a többiek elé is? Ugyan! Az ilyen felesleges udvariasságok csak kavarodást okoznak. Pár percről van szó különben, semmi nem tudna rávenni, hogy ilyenért hisztizzek valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!