A barátnőm szájon vágta a lányomat. Utólag hogyan hozhatnám szóba?
Figyelt kérdés
A lányaink egyidősek, ma épp a sikongatás volt a legjobb szórakozás. Engem nem zavartak, de mivel láttam, hogy a barátnőmet igen, kértem őket, hogy menjenek be inkább a szobába. Bementek, ott is sikongattak. A barátnőm bement, és szájon vágta mindkét gyereket. Nem durván, csak jelzés értékkel. Nem láttam, csak hallottam, hogy mondja, mindkettő kap, nem ússzák meg. Annyira meglepődtem, köpni nyelni nem tudtam, meg gondoltam én vagyok a hülye, biztos nem erről van szó. De este mondta a lányom, hogy kapott a szájára.
És így utólag meg nem tudom, hogyan hozzam szóba. Tudom, hülye vagyok, akkor kellett volna, de lefagytam.
2013. ápr. 17. 20:52
11/20 anonim válasza:
Nyugodtan hívd fel a barátnődet és mondd el neki, hogy este mesélte a kislányod, hogy szájon lett vágva. Beszéljétek meg, mert annak ellenére, hogy néha én is úgy érzem egy nagy büdös pofont tudnék lekeverni a szomszéd gyerekének, mégsem teszem... szóval azért ne csapkodja már a te lányod száját senki rajtad kivül. Az én lányom is kap néha tőlem valamit, de azt megbeszéljük és megérti, de egy idegen szájonvágása mégis más. Mikor barátnőm gyereke kicsi volt akkor rugdosta a lábamat, de a barátnőm nem szólt semmit, én meg a pelenkás popsiját megbillentettem a lábammal, akkor még nem volt gyerekem, nem értettem miért ilyenek, ezen kívül sose bántanám más gyerekét, még akkor is ha az enyám bizony néha kap... Hívd fel a barátnődet és ha tényleg akkora babrátnő akkor meg fogja érteni és rendezitek magatok közt. Tudom a legrosszabb az, hogy sokszor a ygrekek jobban kedvelik egymást mint a szülők közti barátság... ez van
12/20 anonim válasza:
Én is megbeszélném vele, és megkérném, hogy az enyémet ne vágja szájon. Főleg ne egy olyan dologért, amit esetleg én nem tartok akkora tragédiának.
13/20 A kérdező kommentje:
Ő a saját lányát rendszeresen bünteti így. Vagy megszorítja az arcát, megrázza, hasonlók. Az ő dolga, sosem szóltam eddig bele. Igazából úgy nézett ki, hogy felpattant, bement a szobába. Gondoltam rájuk szól. Utána jött az "egyik sem ússza meg" mondat. De egyszerűen leblokkolt az agyam. Úgy voltam vele, biztos nem a szájukra csapott, de pörgött az agyam rendesen. Szerintem ma felhívom, és megemlítem, hogy nálam ez nem szokás, és köszönöm, de a saját gyerekemet majd én nevelem.
2013. ápr. 18. 06:04
14/20 anonim válasza:
Nem kell felhívni, csupán ha legközelebb talalkoztok, közlöd vele:Kati, az en gyerekemet en nevelem es en fegyelmezés, nálam nem fér bele a szájra csapás, legyszives ne üsd meg soha többet. Ennyi.
15/20 A kérdező kommentje:
Elvileg ma úgyis találkozunk megint.
2013. ápr. 18. 06:48
16/20 anonim válasza:
Meg kell mondani neki, hogy neked mások a nevelési elveid, te másképp oldasz meg ilyen helyzeteket. Szegény kislányát sajnálom, sose értettem a veréssel való nevelést, még ha csak kicsit oda is csap, de szorongatja, meg megrángatja hát...
17/20 anonim válasza:
Nos nyilván más gyerekét csak úgy nem vágjuk szájon,kérd meg,hogy máskor legyen szíves rád hagyni a lányod fegyelmezését.Egy szájon vágástól,fenékre,kézre csapástól nem lesz baja a gyereknek,de azért ha lehet a szülő hagy döntse el,hogy mikor használja.Az meg,hogy itt hőzöngtök meg azt mondjátok vágja szájon a barátnőt egyszerűen szánalmas.
18/20 A kérdező kommentje:
Engem attól ver ki a víz, amikor szegénynek az arcát szorítja meg. Még sokkal később is piros. Meg épp tegnap tűnt fel, hogy ha emeli a kezét, a kislány már húzza össze magát. Nem értem, nem volt ő ilyen türelmetlen vele.
2013. ápr. 18. 12:27
19/20 anonim válasza:
Sikerült megbeszélnetek a dolgot?
20/20 A kérdező kommentje:
Igen, sikerült, bocsánatot is kért. Babát vár, elég feszült, és elragadta az indulat. Megígérte, oda fog figyelni, csak most elég türelmetlen.
2013. ápr. 20. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!