Kisfiúval lányként viselkedni, mert kislányt akart? Normális az ilyen anya?
Attól függ hány éves koráig.
De az ilyen anya nem normális, az tuti.
Nekem is van egy ilyen ismerősöm. Nagyon lányt akart, érdekes amúgy mert a kisfiú arca is tiszta lányos. Ő is babakocsit tol ( már a kisgyerek úgy értem) meg babázik nincs ezzel baj én fiam is babázik néha a hugával , de rózsaszín meg pink dolgai vannak-voltak (ruha babakocsi hordozó és nem örökölték hanem eleve azt vett a terhesség eleje felé mert ő úgy érezte lánya lesz).
Nem tudom mi lesz ebből később még csak 2 éves múlt.
Szegény kisfiú :( Anyósom mindig 2 gyereket akart, lehetőleg 2 lányt. Első fiú lett. Másodiknál biztos volt benne, hogy lánya lesz. Megint fiú lett.Ő az én férjem. A férfimunkákhoz egyáltalán nem ért, (30 évesen jutott el arra az elhatározásra, hogy mindent meg akar tanulni, saját magától, itthon mindent ő csinált: festett, kaput betonozott, kerítést épített, villanyt szerel stb. ) ő lett anyuci kiskedvence, főz, süt, nagyon jó látni, ahogy a lányával bánik ! Gyengéd, férjnek, barátnak és apának is kiváló.
Sógorom meg egész életében mellőzött volt anyja által, férjem meg apja által :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!