Miért nem tudok jó anya lenni?
Mostanában minden nap bűntudatom van, mert nem bírok nyugodt maradni a gyerekeimmel ( 2 3 éven alulim van)...egyszerűen úgy érzem idegileg a végletekig húznak, és szinte begolyózok melettük már....fárasztóak és hosszúak a napjaink, és rengeteg hisztin vagyunk túl...én először szépen szólok, másodszor is (majd mintha nem is hallanának semmit megy min tovább..) ztán elordítom magam...nah akkor már talán szót fogadnak és megteszik amit kérek...de miért kell megvárni míg órdítok ??esküszöm mintha csak erre várnának....nem akarok ilyen anya lenni de mikor belekerülök a hisztizős, idegtépő szituba egyszerűen csak így reagálok a végén..nem bírok a végsőkig nyugodt maradni...
minden este lefekvésnél bűntudatom van, a legjobbat akarom nekik de nem tudom ezt megadni....egyszerűen szörnyű vagyok és nem tudom hogy változtassak....kész idegroncs kezdek lenni melettük...
A 9-essel nem ismerjük egymást, a hozzászólásaim nem tesznek engem beazonosíthatóvá.
Nem vagyok tökéletes, de törekszem rá. És nem kiabálok állandóan. Nekem a kiabálás fárasztó, azzal az erővel, amivel végigordítasz 4-5 percet, már feltörlöd a kiömlöttet, megkeresed az elgurultat, lecseréled a pisi nadrágot, stb. Ez olyan hihetetlennek tűnik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!