Babysitter órabérek hogy mennek mostanában?
Most fejeztem be főiskoláét, mint kisgyermeknevelő. Kaptam egy ajánlatot egy családtól, 2 gyerekre kellene otthon vigyázni. Viszont nem tudom mennyit szoktak elkérni ilyenkor?
Falun élünk, mindketten. Érdekelnének a tarifák, de nem városi szinten.
Bp vonzáskörzete, 30 ezres kisváros.
Anyukám nyugdíjas óvónő, tényleg vérbeli és jó pedagógus... most egy 3 gyerekes családnál van (5 éves, 2,5 éves és 10 hósak a gyerekek), amikor reggeltől estig van egymaga a gyerekkel (este fürdetés altatás után jön el) akkor napi 10 ezret kap kézbe és taxival vitetik haza. De ebben benne van, hogy ő főzőcskézik is rájuk alkalmanként ,illetve napi szinten iskola-előkészítőt tart a legnagyobbnak, plusz ott a két kicsi is eltérő napirenddel...
Augusztustól másik családnál lesz, ott egy most 4 hós baba van. Heti 3 hétköznap meg majd (reggeltől estig), főleg babáznia kell majd, meg vasalni, főzésről szó sincs, és ugye csak egy gyerek van. Heti 12 ezret kap majd + az utazást fizetik.
hát attól függ..
reggeltől estig-e,kell e főzni mosni takarítani stb.
ha egésznap kell vigyázni rájuk,plusz főzni mosni takarítani akkor 5-6 kérnék.. ( attól függ mennyire engedhetik meg)
de én inkább megkérdezném hogy mennyire gondoltak,és mennyi időre egy nap.. szerintem megtudnátok beszélni. de attól függ hogy mennyit kellene vigyázni rájuk. ha csak délelőtt akkor 2-3 ezer. ha egésznap de főzni is stb akkor 5-7 E kérnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!