Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért pisil be mostanában?

Miért pisil be mostanában?

Figyelt kérdés

Lányom 3 év és 3 hónapos lesz.

2. szülinapja után nem sokkal szobatiszta lett nappalra és nem tartott sokáig és éjszakára is.1,5-2 hónapja egy két éjszaka kivételével ismét bepisil.És vagy arra kel,hogy bepisilt vagy fel sem ébred rá.Változás nem sok történt,mert oviba csak szeptembertől fog járni.

Sosem szidtam le,hogy miért pisilt be.Csak finoman felébresztettem,mondtam,hogy semmi baj, átöltöztettem és ment újra aludni.

Nem tudom,hogy helyes-e ha újra kezdem a szobatisztaságot éjszakára és kap újra pelust.

Sajnos nem állapot,hogy minden naprengeteg ruhacsere,ágynemű,paplan,lepedő mosás.Még jó,hogy gumilepedő van a matracán...

Vajon rosszat tennék vele,ha újra pelust kapna éjszakára?

Sajnos attól is félek,hogy egyszer emiatt fog megfázni/felfázni,mert sajnos reggelre nagyon lehűl a levegő a házban a rossz szigetelés miatt és a fa fűtés miatt,tehát nincs állandó hőmérséklet éjszaka.

Mit tennétek?

2013. márc. 26. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Én tennék rá, ha engedi. Nyáron biztos minden rendben lesz.
2013. márc. 26. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Hátha már 1x szobatiszta lett akkor tuti nem adnám vissza a pelust. Ilyen korban már lelki oka van. Valami változás biztos nem volt?
2013. márc. 26. 22:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Semmi komolyabb vagy új változás nem állt be!

Kistesó már 1,5 éves,apja mindig ugyan akkor ér haza,lefekvés általában sikerül ugyan akkora időzíteni.Lefekvés előtt 1 órával már nem ihat,pisil is fekvés előtt.1-2 alkalommal okés a helyzet,de ez már sajnos hetek óta tart és van mikor 2 napig semmi és kezdek hinni,de aztán megint előröl az egész.

2013. márc. 26. 22:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

4 éves a lányom, ha pl. úszni voltunk este, akkor adok rá bugyipelenkát, mert tuti bepisil, a annyi vizet iszik a medencéből, hiába pisil elalvás előtt!

Ha utazunk valahová, elalszik a kocsiban, majd berakják az ágyba, akkor is adok rá pelenkát. Meg sem ébred rá:)

Ettől ugyan úgy szobatiszta marad, nem ha adódik meg tőle!

Így elkerülom a sok mosást ...

Múltkor meg volt fázva, 1 este bepisilt, majd meg 3 este ráadtam a pelenkát, de nem pisilt bele!

2013. márc. 26. 22:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
fiam ugyanilyen idős.tavaly nyár óta nappalra szobatiszta,alváshoz sem kellett.most pedig kb 2 hete minden alvásnál bepisil.arra jutottunk a bölcsiben,hogy visszakapja a pelust.és nálunk sem történt semmi.a vésőnő azt mondta,hogy szokott ilyen visszaesés lenni.
2013. márc. 27. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!