Tudnátok nekem egy jó orvost, aki gyerekeken mandulaműtétet végez?
Figyelt kérdés
Mindent tudni akarok róla...Ugyanis 3 és fél éves kislányomnak ki kell venni az orrmanduláját,mert sokszor beteg és állandóan tele van az orra:( Tapasztalatokat várok:)Hogy-,hol-,mint végzik ezt a műtétet?Melyik a legjobb verzió,hogy szinte semmit ne "érezzünk" a dologból?Altataás vagy érzéstelenítés?....stb.2013. ápr. 15. 21:43
1/8 anonim válasza:
Ennyi idősen szerintem az altatás a jobb, és semmit nem fog szinte belőle érezni. Utána sem vészes vérzik egy kicsit de semmi több. Nekem nem rémlik hogy fájt volna igaz régen vették ki. Ha valahol fül orr gégészeten van ismerős érdemes megmozgatni a kapcsolatokat, és úgy keríteni egy orvost, mert nagyon nem mindegy hogy ki végzi.
2/8 anonim válasza:
Hol? Mármint melyik városban? De, miért nem ismerősöktől érdeklődsz? Hiába mondunk itt egy jó nyíregyházi orvost, ha Te Budapesten laksz!
3/8 anonim válasza:
Győrben a kórházban, Dr. Gábriel Márta. Nagyon kedves és hozzáértő fül orr gégész! nekemis ő vette ki.
4/8 A kérdező kommentje:
Igazad van kedves 2.válaszoló,nem jeleztem,hogy hol keresek orvost.Pest és környéke.Ismerősöktől is érdeklődtem már,de mindenki mást mond,ezért még gyűjtöm a tapasztalatokat:)
2013. ápr. 15. 22:02
5/8 anonim válasza:
Én dr. Ablonczy Mária doktornőt javasolnám neked, ő a Tűzoltó utcai gyerekklinikán dolgozik.
Az én mandulámat is ő vette ki, még 25 évvel ezelőtt. 4-5 éves voltam akkor, és nem emlékszem semmi rosszra, csak arra, hogy jól éreztem magam a kórházban, mert összebarátkoztam pár sorstárssal.
Most már a gyerekeimet szoktam hozzá vinni. :)
6/8 anonim válasza:
Heim Pál kórház,Dr.Lőrincz Anikó,én őt nagyon ajánlom.
Nagyfiam 22 hónapos volt,amikor túlesett a műtéten,az öcsi 3,5 éves volt tavaly júniusban,amikor kivette a manduláit.
7/8 anonim válasza:
Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban dr. Móri István Péter fül-orr-gégész szakorvos-t ajánlom. Nekem felnőttként a torokmandulámat Ő műtötte. Nagyon elégedett voltam vele. Ő egy fiatalabb doki, nagyon szereti a munkáját, és a gyerekeket, neki is vannak asszem ikrek. A kolléganőmnek a kislányának Ő vette ki az orrmanduláját, és Ők is nagyon dicsérték. :)
8/8 anonim válasza:
1.sz. Gyermekklinika Dr. Gőtze Judit, lányomnak 3 évesen vette ki az orrmanduláját, de az egész kórház szuper, gyerekbarát, a gyerek érdekeit nézik mindenkor. 5 éves kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!