Ti tapasztaltátok az oviban hogy a gyerekeken arany fux lóg? Nekem nagyon furcsa jelenség : SSS
A mi ovinkban még nem láttam. De egyébként tényleg balesetveszélyes és szerintem undorító.
Másról nem szól, csakhogy a külvilágnak mutassák, hogy telik nekik fuxra.
Nem szép dolog.
A mi ovinkban szerencsére nem engedik. Még a kislányokkal is levetetik a színes gyöngysorokat, mert balesetveszélyes.
Egyébként az én véleményem is az, hogy nem gyereknek való. Én egyszer egy kisfiút fülbevalóval láttam oviban:(
Nem vagyok újgazdag, sem sötétebb bőrű, normális, kulturált anyukának tartom magam.
Kislányom most kezdte a bölcsit 2,5 évesen, és levettem róla a láncot ami már lassan fél éve mindig a nyakában volt.
Keresztelőre 3 kis aranyláncot kapott (szerintem a rokonok egymással akartak versenyezni ezzel, persze a férjem rokonai). Sajnáltam volna ha úgy növi ki a láncokat, hogy egyik sem volt a nyakán, így kiválasztottam a legkevésbé sérülékenyt és azt adtam rá. Nem volt vele probléma, nem akadt be, nem szakadt el.
Viszont azt teljesen természetesnek tartom, hogy bölcsi kezdéskor levesszük és elrakjuk. A fülbevalót megkérdeztem, az maradhatott.
Nekem személy szerint tetszenek a szolid kis lánccal a kislányok, a fiúk kevésbé.
5-ös, te milyen buta vagy....
amúgy hol adnak 50 ezerért aranyláncot, mert megyek bevásárolni belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!