Ovis anyukák, szerintetek az óvónők mennyire nézik azt, hogy a gyerekeken milyen ruhák vannak?
Arra gondolok, hogy mennyire új, divatos, kicsi vagy nagy.
Nem tudom , hogy miért de mostanában folyton ezen gondolkodom, hogy vajon az óvónők mennyire nézik azt, hogy pl.milyen nadrág, szoknya vagy felső van a lányomon, és ha nem tetszik nekik valamiért, akkor talán kibeszélik, hogy nem a legdivatosabb, vagy esetleg láttak rajta egy foltot amit én nem vettem észre....szerintetek?
Biztos hogy tudják, kik a gazdagabb és kik a szegényebb családok, de nem hinném, hogy emiatt bárki gyerekével máshogy bánnának.
Azt is valószínűnek tartom, hogy minden óvónéninek van kedvence, de ez nem a ruházat alapján dől el, sokkal inkább az alapján, hogy milyen a természete egy gyereknek, és az mennyire áll közel az adott gondozóhoz.
Nálunk észrevettem, hogy Bölcsiben, a gondozónő mindig megdícséri a gyereket, ha olyan ruhában van, ami ilyen natúr színű, hímzett álltokkal, kislányokkal, virágokkal.. Next ruhákat. Viszont ha egy mesefigursá Dora, Minnie, Peppa van rajta, azt nem dícséri meg:) Szóval ha az ő izlésének megfelelően van öltöztetve a gyerek, akkor megdícséri hogy milyen csinos:)
Adok a gyerek ruházkodására. Használtan veszem, de tényleg szép újszerűek, a foltokat mindig sikálom, rengeteg ruhája van, vatera, teszvesz börze, turi, újat nagyon rég vettem, mert a boltban 1500- egy felső, míg a neten börzén 300-500ft. Mindig csinosan megy a lányom, harisnya felső, ruha vagy szoknya, a többiek ált nadrágban vannak. Nekem is feltűnik, hogy azért szebben jár mint a többiek. Első gyerek, senkitől nem kaptunk semmit, szóval nincs az hogy a báttyáról a fiús ruhákat hordaná, vagy két számmal nagyobb lenne hogy majd jó lesz sokáig.
Az óvónőnek nem az a dolga, hogy a gyerekek ruháját vizslassa. Tudod, nem a ruha teszi az embert:)
Ahogy a mi ovinkban néhány gyereket elnézek, meglepődök. Ugyanis vannak,akik nem oviba illő ruhát hordanak, hanem olyat, ami inkább ünneplős, alkalmis. Ez főleg a lányokra igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!