Tittiritty kérdése:
Közvélemény kutatás: szerintetek mennyire ártalmas, ha a gyerek napi 2 liter gyümölcs teát iszik (pl. víz helyett is)?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 15:15
11/16 anonim válasza:
Ha nem lenne benne cukor nem lenne gond.
12/16 anonim válasza:
Én azért lecsökkenteném. Lassan 3 éves a kislányom és csak a vizet issza meg és a napközibe ha más van, pl. gyümölcslé, azt megissza, itthon nem :-( Nagy ritkán iszik gyümölcsteát, Saga-t szoktam venni, de én úgy vagyok vele, hogy amíg megissza édesítés nélkül, addig nem erőltetem. És mivel nem édesítem neki, nem tudja, hogy lehetne, így megissza :-)
13/16 anonim válasza:
kíváncsi lennék a házi szörp receptedre,amiben nincs cukor! leírnád?
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!:-)
2013. ápr. 14. 18:42
15/16 anonim válasza:
1. vagyok.
Kedves kérdező! Biztos, hogy teofillinre gondoltál?? :)
Nem inkább koffeinre?
Koffein nincs a gyümölcsteákban, ha az tényleg 100% gyümölcs.
Nekünk is van itthon pick wick gyerektea, de nem ízlik a fiamnak.
Csak vizet iszik itthon. A bölcsiben ivólé + tea. :(
16/16 anonim válasza:
Szerintem egészségtelen cukor nélkül is és cukorral is. Eleve filteres, tehát nem tudod, hogy mit raknak bele. Lehet venni szárított gyümölcstea keveréket, ami kimondottan gyerekeknek van. Na az tényleg gyümölcs, és nincs benne koffein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!