4,5 - 5 éves kislányotok hogy jön ki az apukájával, milyen a viszonyuk?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 14:09
1/3 anonim válasza:
nálunk 5 éves a lányom és hatalmas szerelem van köztük.Lányom ugy tekint az apjára,mint ha ő lenne az isten.Kérdezték tőle az oviba ki a szerelme és azt mondta az apukája:))
2/3 anonim válasza:
Nálunk apa az isten. 4,5 és 1 évesek a lányok. Ahogy nőtt a nagy úgy lett egyre apásabb, a kicsit elnézve ő még "rosszabb" lesz. A férjem sajnos még csak most barátkozik a nem szóval, eddig hiába mondtam hogy ne hagyjon mindent rá, de én volt a házisárkány mindkettő szemében. Na most már látja hogy valamit elrontott. Ezért vannak sértődések a lányomnál, szóval most érdekes a viszonyuk:)
3/3 anonim válasza:
Nagyon jó a viszonyuk, szerintem jobban tiszteli mint engem, és hallgat is rá. Azokon a napokon amikor dolgozom, apa ébreszti, öltözteti, fésüli, oviba viszi. Engedékenyebb, de egyben szigorúbb is mint én.
Többet játszik (babázik, legozik, stb) a férjem mint én.
Az esti mese az egyetlen dolog, amit jobban szeret ha én csinálok :)
A lányom 4,5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!