Ti kislányotok engedi hogy frizurákat csináljatok neki?
Én reggel kapcsolok neki egy mesét, míg az megy, addig nyugton van, parkerttába fonhatom, 1-2-3 copf, körbe finom a feje tetején, vagy sok gumival copfozom...
Le engedve nem áll neki jól..
4.5 éves, hátul ívesen felnyírt, oldalt állkapocsig érő frizurája van frufruval. Nagyon jól áll neki, ráadásul mivel vékonyszálú a haja a hosszú szóba se jöhet + a hajmosást-szárítást is utálja :)
De ezt a rövidet is szívesen variáljuk, copfok, csattok, kis fonások, hajpántok, mindenféle variációk jöhetnek neki, imádja ha frizurázom :)
A nagy engedte, már 1 évesen tehettem a hajába csatot, azóta is minden reggel fut a tükör elé és nézi magát, már szerintem mindenféle frizurát csináltam neki, amit neten találtam :) (5 és fél éves)
A húga 4 éves. Fél óra hiszti után megengedi, hogy megfésüljük... De hogy a haját akár csak összefogjuk az sokszor elképzelhetetlen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!