Másfél éves kislányotok milyen magas és mekkora súlyra?
Figyelt kérdés
Egyik gyerkőc sem egyforma.
Az én kislányom nem valami jó evő(néhány hete kezdett jobban enni,végre). Férne rá még húsi:)Viszont szerintem magas.
1 hónappal ezelőtt volt 18 hónapos,akkor volt 12kiló és 88cm.
Csak kíváncsi vagyok,hogy más ilyen korú gyerkőc mekkora:)
2013. febr. 3. 20:33
1/8 anonim válasza:
A lányom 18 hónaposan volt 87 centi és 11,5 kiló. De a legkevésbé sem nevezném vékonynak. :)
2/8 anonim válasza:
Az én kislányom 86 centi és 10,5 kiló. Én még ennek is örülök, mert nagyon keveset eszik.
3/8 anonim válasza:
8920 g és 78 cm volt másfél évesen a kislányom. Na, rá tényleg ráférne még súly, de mivel nem magas így pont arányos. Ráadásul sokat is eszik, de mindig mozgásban van.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:)Remélem még sokan irtok!
Az én kislányom is reggeltől estig mozog.Kivéve ha alszik:)Egy örök mozgó amúgy:)
2013. febr. 3. 21:11
6/8 anonim válasza:
Igaz, hogy még csak 16,5 hónapos a lányom, de 9,5 kg és 79 - 80 cm magas. Másfél hónap múlva szerintem hasonló paramétereket fog produkálni. :)
7/8 anonim válasza:
87 cm és 10 kg. örökmozgó ,de jó kis pocija van :)
8/8 anonim válasza:
Az én picike lánykám 9170 gr és 78 cm volt másfél évesen. Most is picike, de nem vékony, mert alacsony.
Most 4 éves múlt 96 cm és 13 kg. Én is ennyi voltam pont. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!