Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 29 hónapos kislányotok mekkora...

29 hónapos kislányotok mekkora? Hány cm? Milyen magas?

Figyelt kérdés
Az én kislányom most 17 kg és 96 cm.A védőnő szerint kicsit túlsúlyos.Tény hogy nem vékonyka,de se chipset,se csokit,se kenyeret nem eszik.Szerintem még pont jól néz ki,nem hájas.
2012. febr. 2. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Igaz még csak 25 hónapos a lányom de 16 kg és 94 centi!Kislányom is pufibb de nem tartom túlsúlyosnak!Nekik megvan írva a nagykönyvben mekkorának kellene lenniük de ez nem mindig van így!Majd lehet most hirtelen nő és akkor majd átlagos lesz a súlyuk!
2012. febr. 2. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:

szerintem ne aggódj, kisfiam még csak 15 hónapos de már 12 kg,és fejlődik szépen,pedig nem eszik sokat és változatosan főzök.

Amúgy szerintem azt is figyelembe kell venni, hogy nem mindenkinek ugyan olyan súlyú a csontszerkezete.Kisfiam is inkább masszív,egyáltalán nem kövér.

Amúgy miért nem adsz neki kenyeret,megkérdezhetem?

2012. febr. 2. 14:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 11 kg, és 91 cm, kis vékonyka, de nagyon formás. Pedig rengeteg édességet megeszik.
2012. febr. 2. 14:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért nem adok,mert mi sem eszünk,nem is szeretjük.Inkább zsemle vagy kifli.Abból is csak napi felet szokott megenni.Nem nagyon szereti a száraz dolgokat,inkább ami szaftos......Még a májkrémes zsemlét paradicsommal sem szereti,csak a paradicsomot eszi meg.
2012. febr. 2. 14:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Kislányom 28 hónapos lesz, mindössze 12 kg és 86 cm.

Én meg azon idegeskedem mindig, hogy ez túl kevés...

2012. febr. 2. 17:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 29 hónapos lesz 4-én, 12 kiló és 96 centi. Rettentő vékony, pedig eszik rendesen, édességet is. Szerintem ez még most náluk alkat kérdése, a második lányom 7 hónapos múlt, de már most 75 centi és 9,5 kiló :) Akkora, mint a nagy volt egyévesen. Szóval ne aggódj!
2012. febr. 2. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:

104cm/17,5kg

erős testalakatú és kicsit magasabb a többieknél. Mindent megeszik,kész "zabagép". reggel,este iszik kakaót(kb.6-7dl)

2012. febr. 2. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!