Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mekkora 16 hós kislányotok?

Mekkora 16 hós kislányotok?

Figyelt kérdés

Szopizik még?

Az én lányom 12 kg, 82 cm, 21-es cipő. Még többször szopizik.

11 fogacska, vékony, vállig érő fürtök. Nálatok? Kiváncsi vagyok...

2013. ápr. 5. 13:34
 1/2 anyács ***** válasza:

16 hónapos,

-nem szopizik régóta, mindent eszik, tejet fogyaszt :)

-16 fogacska,

-12,5kg kb, 82cm, 21es szandi,22escipővel felszerelve várjuk a tavaszt,

-haj éppenhogy van, még egy icipici csatot sem tart meg, olyan kbb 2cm-es az egész:)

Másfél méteres csúszdán egyedül csúszik le, kisebb játékokra felmászik (tegnap épp a nappali szekrényünk egy alacsonyabb polcán találtam rá), szeptemberben kezdi a bölcsit, ha felveszik.

Szókincse "elmegy" kategória: apa, apu, apuka, mama, papa, ta (hinta), állathangokat utánoz kb 6-ot, iszi, hamm, dédi, add ide, tessék, angolul mondja a labdát: ball, képeskönyv 90%át felismeri!

:)

2013. ápr. 5. 13:56
 2/2 anonim ***** válasza:

16 hónapos (28 hétre született, koraszülöt)

10,5 kg, 78 cm, 4 fogacska, 20-21-es cipő.

Mondatokban, helyesen beszél(ragoz, múltidő, stb) mondókákat mond(pl.nyuszi ül a fűben....) dalocskákat énekel(pl.hopp Juliska....) 10-ig számol, ismeri az alap színeket.

Szóval értelmileg nagyon fejlett. :))

Ja, 1 hónapja állt le a cicizésről.

2013. ápr. 5. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!