Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csinálsz, ha a játszótéren...

Mit csinálsz, ha a játszótéren a gyereked futóbiciklijét más kisgyerek kölcsönveszi és nem vigyáz rá?

Figyelt kérdés
Úgy értem ledobja, mikor megunja, üti-vágja. Visszakéred? A kismotor esetében még nem zavart, de a futóbicaj azért nem 2 fillér. Lakatoljam le?
2013. ápr. 12. 14:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Tök egyetértek a 20 assal szép szép ez a beszéljük meg a gyerekkel hogy szépen vigyázzon rá meg az anyukájával hogy majd hozzák vissza( wtf??? én figyelmeztessek egy felnőtt embert hogy illik visszaadni amit elvittek???) de miközben a gyerekeim után megyek és játszok velük stb. főleg ha többen vannak, legkevésbé van erre időm-energiám hogy azt lessem mikor ki ül rá és azzal a gyerekkel elbeszélgettem e már a helyes tárgyhasználatról.

De látom megint megérkezett a lepontozó aki szerint mit irigykedik bárki, hiszen minden kÖZÖS és mindannyian egy nagy boldog család vagyunk....

2013. ápr. 13. 07:14
 22/26 anonim ***** válasza:
Nálunk is elviszi egyik gyerek a másik játékát a játszin, (semmi baj ezzel) vigyáznak rá, és ha nem, akkor szólok az anyjának/apjának és igen is visszakérem!!! Amelyik gyerek nem tud vigyázni a másik játékára, annak legközelebb nem "adom" oda!!!!!! Ennyi.
2013. ápr. 13. 09:38
 23/26 anonim ***** válasza:
66%
mindenkinek javaslom,aki fel van háborodva,hogy ne vigyen ki semmit a játszótérre,ha félti a drága cuccát.ezeknek az embereknek nem esik jól,ha mondjuk az ő gyereke szeretne más játékával játszani,ha kipróbálhatja?És,igen lehet szépen szólni,h hozzák majd oda,ahol vagytok,ebben semmi rossz nincs.én is játszom a gyerekkel,nem a lábam lógatom,de van rá időm-energiám,h egy mondattal ezt lerendezem és akkor nincs gond.nem egyszerűbb,mint utána mérgelődni...?igen,sajnos vannak olyan szülők,akiket figyelmeztetni kell,hát akkor figyelmeztetem vagy nem viszek ki olyat,amit sajnálok!és miért baj az,ha valakinek nem gond,hogy nem irigykedik?igen,én is TÖK SZÍVESEN odaadom másoknak a játékokat,nincs szívem egy kisgyerekkel megtenni,ti inkább elnézitek,h sír???Ha meg látod,h nem úgy használja,akkor normálisan rá lehet szólni,az nem azt jelenti,h te neveled a szülő helyett,hisz lehet,h ő épp a másikkal van elfoglalva és épp nem látta!egy szót mondok:TOLERANCIA
2013. ápr. 13. 11:31
 24/26 anonim ***** válasza:

23 as de igen jólesik ha kipróbálhatja csak soha nem hagynám felügyelet nélkül vele a gyerekem ( a más főleg értékesebb játékával nyilván nem a 1500 ft-os kismotorra gondolok) és nem hagyom szabadon garázdálkodni vele, meg hogy odacsapja odadobja stb.. mert a kérdés erre vonatkozott ugyanis és nem a kedves rendes aranyosan eljátszó más cuccára vigyázó, szülői felügyelettel rendelkező gyerekről (akiről te írsz 23as).De mindegy akkor más kérdést olvastunk ezek szerint.

Meg akinek a környezetében csupa jól nevelt gyerek és szülő! van az el se tudja képzelni hogy ilyesmi lehet, pedig sajnos van. Felénk is így van, sajnos divat úgy levinni a gyerekeket hogy utána szabadjára engedve csinálnak amit gondolnak (és nem romák) - és ez nem egy darab család .

2013. ápr. 14. 16:12
 25/26 anonim ***** válasza:
24 vagyok és persze lehetek marha toleráns, csak közben a mi dolgaink mennek sorra tönkre és én vehetem meg, nekem ugyanúgy pénzembe kerül...tudom, akkor ne vigyük le semmit, meg ne is menjünk le a játszótérre pl...ja , csak ez nem megoldható sajnos hogy idebent üljünk a két kicsi gyerekkel.
2013. ápr. 14. 16:14
 26/26 anonim ***** válasza:
23as vagyok.én nem a konkrét kérdésre válaszoltam,azt már azelőtt megtettem,hanem arra reagáltam,amit egyesek írtak pl.pofán is basznám,ha elviszi,meg egyebek.egyértelmű,hogy ha nem vigyáz valaki a cuccomra,akkor rászólok,de az is egyértelmű,hogyha nagyon féltek valamit,azt akkor nem viszem olyan helyre,ahol bármi bántódása eshet,ugyanis számomra elképzelhetetlen,h más gyerek nem akarja majd kipróbálni..
2013. ápr. 15. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!