Akinek van tapasztalata, kérem ossza meg velem. Vegetáriánusok vagyunk és az oviban nem hajlandóak elfogadni a bevitt ételt, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Voltam a helyi ÁNTSZ-ben ott mondták hogy nem kell papír, vigyem nyugodtan be az ételt,az ovi elzárkózik. Ellenben hangosan hírdeti,hogy ha a gyerek hoz orvosi igazolást bármilyen allergiáról akkor szerződésük van a kórházzal és bármilyen jellegű étkezést megoldanak.kivéve persze a vegát. hol van a következő lépés?menjek el egy gasztroenterológushoz, vagy a háziorvoshoz? kérjek igazolást? vagy a kórházba ahonnan a kajajön? az őcsoportjában van akikülön ételt kap.
tisztelettel kérem, aki nem ért egyet azzal hogy egy gyerek nem eszik húst,kérem NE írjon, ittmost nem vitát akarok sőt megmagyarázni sem, és meggyőzni sem senkit,köszönöm
2013. ápr. 11. 23:07
31/31 A kérdező kommentje:
én még a gyerek etetését is úgy gondoltam hogy valami ételfutár cég mint pl a vegafood szállítana neki ami megugye antsz engedéllyel rendelkezik. szóval semmivel sem nagyobb a fertőzés veszélye így mint az ovinak beszállító cégnél... de hát korlátoltak az oviban így nyelek egy nagyot,és örülök,hogy már csak két évet kell szenny kaján tengődnie a gyerekemnek!
2013. jún. 17. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!