1. vagyok, le lehet pontozni, de majd mikor a szomszéd néni megy a bíróságra láthatásért, akkor mit szóltok? Egyik másik nagyszülőnek vagy akármilyen rokonnak kevesebb köze van a gyerekhez mint egy szomszéd néninek... nehogy már itt bárki láthatást kérjen... komolyan beszarok..
2013. ápr. 12. 22:25
12/17 anonim válasza:
Sajnos megcáfolok majdnem mindenkit :(
Igen kérheti az elvitelt, ha a gyermek betöltötte a 3. életévét, sőt még egy teljes nap hossznyi időt(reggeltől.estig) is eltölthet velük, ha a gyámügy megítéli!Sajnos tapasztaltam
2013. szept. 29. 19:16
13/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
miért nem akartad odaadni gyernekedet a nagyszülőkenk?
2013. szept. 30. 18:44
14/17 anonim válasza:
Sajnos a házasságommat szerették volna tönkretenni, de szerencsére nem sikerült nekik. Csak azt sajnálom, hogy az én kicsi lányomat soha nem szerették, csak minket akartak kihasználni, de szerencsére nem sikerült nekik
2013. okt. 4. 07:48
15/17 anonim válasza:
Én biztos hogy nem adnám oda senkinek 3 éves gyerekünket, ezer százalék. Hogy én ne lehessek ott, és ne tudjam hogy mit csinálnak vele? Á, ki van zárva.
2014. júl. 1. 21:11
16/17 anonim válasza:
Mert minden nagyszülő egy gonosz mostoha ugye? Fel sem tételezhető róluk hogy egyszerűen csak szeretik az unokájukat.
2015. okt. 12. 09:07
17/17 anonim válasza:
Utolsó!
Igen nem minden nagyszülő gonosz!
DE hidd el van aki az, bár nekem a saját szüleim voltak azok akik ezt tették, de ezt mindenki maga tudja hidd el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!