Bölcsit vagy ovit kezdjünk?
fiam idén kezdte az ovit és szeptemberben újra kezdi mert költözünk.
biztos nehéz lesz mert úgy imádja ezt a kis közösséget, de ez van :( legalább így megoldjuk az évveszteséget :/
Ovi!
Addig meg bőven szobatiszta lesz, megtanul beszélni es nem lesz ilyen anyas!
Nekem most töltötte a 3-at a lányom. Meg pár hónapja sokkal éretlenebb volt.
3 évesen ovierettek lesznek :)
Szeptemberre már biztos nem fog kelleni a pelus:)
Egyébként az én fiam novemberi, és szeptemberbe kezdte az ovit. Én nem örülök, nem is örültem. Nem beszélt, mérföldekkel el volt maradva a többitől. Ő a legkisebb a csoportba. Novemberig minden nap bent voltam vele,nagyon nehezen vált el, láttam mekkora különbség van egy nemsokára három éves, és egy három és fél éves gyerek között! Nálunk nem volt óvodaérettségi vizsgálat, vagy bármi más...:(
Természetesen már beszél úgy ahogy, de még mindig egy év lemaradás jócskán van nála. Most azért bulizok a vezetőnél, hogy hagy maradjon még egy évet, úgyis évvesztes, de necces, mert nagyon sokan lesznek jövőre is a kiscsoportba.
Szerintem egyénfüggő az egész. Nem ismerem a gyerkőcöd, így véleménynyílvánításra sem vagyok jogosult, hisz minden gyerek más, csak a személyes tapasztalatom írtam le neked.
Nem tudom nálatok hogy van, de nálunk úgy, hogyha a bölcsit kezdi, akkor már ott is marad egész évre, nem teszik át menet közbe a kiscsoportba a bölcsiseket. A fiamtól az egyik bölcsis két héttel fiatalabb....ennyi különbség van köztük.
Jó lesz az a bölcsi most, legalább megszokja a környezetet, azt hogy nem csak anya van a világon :):):):)
Minden jót neked! Úgyis mint anya érzed legbelül mi lesz a legjobb a fiadnak! :)
...bocsi...félreértettem amit írtál.
Akkor szeptemberben ovi, hiszen 3évet akkor már betölti.
Miért jövő tavasztól menne oviba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!