Hol választotok bölcsit vagy ovit? Munkahelyhez, vagy otthonotokhoz közel? Miért?
Ovit a lakhelyhez közel, mert nagyon jó ovi, és fontos, hogy azokkal legyen ott, akikkel majd felnő, és a barátai lesz a nagyja. Kis falu egyébként.
A munkahely meg ki tudja meddig lesz, és lehet a következő meg totál más irányba lenne...
ez attól is függ, hogy milyen messze van a munkahely a lakástól. Mi pl. a 2. ker-ben lakunk és a 11. kerületben dolgozom.
A lakhelyhez közel jár oviba a kisfiam, mert így a nagyi és a férjem is el tudja hozni. Nálunk 20-an vannak egy csoportban, és fél 4-kor még több mint a fele csoport ott van. Én 4 óra körül megyek érte.
Kb. fél órával korábban megy oviba, mintha a 11.ker-ben járna, de ez nem hátrány, és fél órával később megyek így érte.
Viszont legalább a környékről szedegeti majd össze a barátokat...
Ha a munkahelyhez járna közelebb, akkor már 15 órakor érte mennék, így alig tudna játszani a gyerekekkel, szinte akkor uzsonnáznak.
Ez több szempont függő kérdés. Az is szempont hogy hány órát dolgozol egy nap, vagy mikor kezdesz és végzel.
Nálunk csak én tudnám vinni-hozni. XIV. ker-ben lakunk, III. ker-ben (Óbudán) dolgozom. Szeretem Óbudát, ott nőttem fel és én szívesen venném, ha oda járna bölcsibe (bár az most már csak heti 2-3 alkalom lenne) és szeptembertől oviba.
Csak a férjem ellenzi és nem tudom meggyőzni. :(( Amúgy ő reggel 7 körül elmegy és jó, ha este 6-ra itthon van.
"Szeretem Óbudát, ott nőttem fel és én szívesen venném, ha oda járna bölcsibe"
"Amúgy ő reggel 7 körül elmegy és jó, ha este 6-ra itthon van."
Figyelj akkor nem értem miért ellezni, mert akkor jóformán te vinnéd hoznád a gyereket. Ha meg annyira szereted akkor nyugodtan vidd oda. Mondjuk nekem nincs gyerekem, de ha később ott nőne fel ahol én oda járatnám ahova. /bár már 1 vagy 2 óvónő van ott az enyémek közül/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!