Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol választotok bölcsit vagy...

Hol választotok bölcsit vagy ovit? Munkahelyhez, vagy otthonotokhoz közel? Miért?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 18:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Ovit a lakhelyhez közel, mert nagyon jó ovi, és fontos, hogy azokkal legyen ott, akikkel majd felnő, és a barátai lesz a nagyja. Kis falu egyébként.

A munkahely meg ki tudja meddig lesz, és lehet a következő meg totál más irányba lenne...

2013. jan. 31. 19:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen,azt elfelejtettem írni, hogy nagyváros. Meg tegyük fel, hogy nagyon stabil a munkahely.
2013. jan. 31. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
A munkahelyhez legyen közel, mert annál kevesebbet lesz ott. Tapasztalat, hogy a legtöbb anyuka 15-15.30 körül megy a gyerekért, a tied meg ott vár. Ma 15.45-re értem oda érte, össze van vonva 2 csoport és így is csak ketten voltak már ott :(
2013. jan. 31. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:

ez attól is függ, hogy milyen messze van a munkahely a lakástól. Mi pl. a 2. ker-ben lakunk és a 11. kerületben dolgozom.

A lakhelyhez közel jár oviba a kisfiam, mert így a nagyi és a férjem is el tudja hozni. Nálunk 20-an vannak egy csoportban, és fél 4-kor még több mint a fele csoport ott van. Én 4 óra körül megyek érte.

Kb. fél órával korábban megy oviba, mintha a 11.ker-ben járna, de ez nem hátrány, és fél órával később megyek így érte.

Viszont legalább a környékről szedegeti majd össze a barátokat...

Ha a munkahelyhez járna közelebb, akkor már 15 órakor érte mennék, így alig tudna játszani a gyerekekkel, szinte akkor uzsonnáznak.

Ez több szempont függő kérdés. Az is szempont hogy hány órát dolgozol egy nap, vagy mikor kezdesz és végzel.

2013. jan. 31. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is a lakhelyhez közel választottam, bár nálunk a lakhely kisváros, a munkahely pedig egy másik megye székhelye 90 km-re. Ez kibírhatatlan autóút egy kisgyereknek. Ők így vannak otthon hamarabb, így kényelmesebb hiszen apa, vagy mama is besegít hozni vagy vinni beosztástól függően.
2013. febr. 1. 09:12
 6/7 A kérdező kommentje:

Nálunk csak én tudnám vinni-hozni. XIV. ker-ben lakunk, III. ker-ben (Óbudán) dolgozom. Szeretem Óbudát, ott nőttem fel és én szívesen venném, ha oda járna bölcsibe (bár az most már csak heti 2-3 alkalom lenne) és szeptembertől oviba.

Csak a férjem ellenzi és nem tudom meggyőzni. :(( Amúgy ő reggel 7 körül elmegy és jó, ha este 6-ra itthon van.

2013. febr. 2. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:

"Szeretem Óbudát, ott nőttem fel és én szívesen venném, ha oda járna bölcsibe"

"Amúgy ő reggel 7 körül elmegy és jó, ha este 6-ra itthon van."

Figyelj akkor nem értem miért ellezni, mert akkor jóformán te vinnéd hoznád a gyereket. Ha meg annyira szereted akkor nyugodtan vidd oda. Mondjuk nekem nincs gyerekem, de ha később ott nőne fel ahol én oda járatnám ahova. /bár már 1 vagy 2 óvónő van ott az enyémek közül/

2013. febr. 3. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!