Görkorit hány éves kortol lehet adni a gyereknek? Lehet már 2.5 évesen?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 12:10
1/6 anonim válasza:
szerintem az még egy kicsit korai
2/6 anonim válasza:
Hát ki kell próbálni mert vannak olyan gyerekek akinek van érzéke, de szerintem is kicsi még hozzá.
4/6 anonim válasza:
Nem, pici hozzá. Inkább vegyél neki egy futóbiciklit.
5/6 anonim válasza:
Gondolom a két soros görkorcsolyát kérdezed - nem is tudtam, hogy van ilyen kis méretben is. :D Ha ajándékba szánod, mindenképp kérdezd meg előtte a szülőket, hisz csak ők tudják, engedik-e a gyerkőcnek! Ha saját gyerkőcnek, akkor először próbáljátok ki. Üzletben néztétek? Vidd be gyerkőcöt, add rá, jól fogd meg és "gurítsd" úgy, hogy közben fogod. Ha ráérez, tetszik neki, miért ne? Védőcuccost azért nézzetek hozzá, de eleinte nem lesz vad száguldozás sztem. Kisfiam 2 éves 3 hónapos, másfél éves korában egy ismerősünk ráállította a 8 éves fia gördeszkájára, azóta amint deszkát lát, már ugrik is rá. Még nem tudja hajtani, de ahogy két lábbal áll rajta, jobbra-balra ringatja magát vele, az egyensúlyérzéke sokat fejlődött tőle. Csak azért, mert egyébként nagyobb gyerekek használnak ilyesmit, én nem zárkózok el a próbálkozástól. Hisz azért hallani olyat is, hogy 4 éves gyerkőc motorozik, kis quadot vezet ügyesen, mert van érzéke hozzá, akkor miért kellene tizenéves koráig várni?! Szóval, próba cseresznye! :D
6/6 anonim válasza:
A lányom még nem volt 2 éves, amikor mentünk vele korcsolyázni. Egész ügyes volt, de a 3. alkalom után elvesztette a lelkesedést. :)
De amúgy ügyes volt, a barátnőmék is jöttek, az ő lánya még ügyesebb volt, ő 2 éves volt. Szerintem ki kell próbálni, aztán vagy tetszik neki, vagy nem. Annyira nem drága a 2 soros állítható görkorcsolya, szóval próba szerencse. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!