2 éves gyereknek milyen cipőt nézzek tavaszra? Kell még tartania a bokáját?
Figyelt kérdés
Most láttam egy üzletben egy sportcipőt neki, de nem mertem megvenni, mert nem magasított a szára.
Aki tud, linkelne képet, milyen a jó cipő ilyenkor?
2013. ápr. 6. 09:39
1/10 anonim válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
Így már akkor könnyebb dolgom lesz, köszönöm, hogy segítettél.
2013. ápr. 6. 10:20
3/10 anonim válasza:
2 évesnek nagyon nem ártana,hogy bokafogós legyen:
4/10 anonim válasza:
2 éveseknek még jó, ha fogja a bokáját. Nekem a védőnő azt mondta, 6 éves korig kellene, addigra alakul ki a láb, a megfelelő boltozat, és a boka.
5/10 anonim válasza:
Általában 25 méterig vannak ezek a bokafogósak, de többségében a szupináltak, ilyenek!
Na most ha a gyerek lába nem dől befelé, és ilyet adasz rá, az nem jó!
30 méret felett már nem kapni bokafogosat, szóval 3,5-4 éves korban már nem tudsz a gyerekre ilyet adni!
2 éves gyerekmár stabilan jár, nem csetlik botlik, felesleges neki....
7/10 anonim válasza:
nem hiszem,hogy szükség van magasított szárra, a lényeg,hogy tartsa a bokát attól még nem kell bakancs magasságúnak lennie,kisfiam most lesz 2 éves de sosem magasított szárú cipője volt,tartotta a bokáját Siesta és D.D step volt,de nem bakancs méretű
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Nálunk még a bölcsiben is azt kérik, hogy olyan szobacipőt adjunk a gyerekre, ami bokatartó! Ott még a 3 éveseken is bokafogós van.
Fiam 2 éves - tuti, hogy magasítottat veszek neki (nem bakancsot). :)
10/10 anonim válasza:
az ortopedus azt mondta, hogy a sport cipoket felejtsem el, supinalt cipot hord 2,5 eves meg nincs kialakulva a labboltozata. es nekunk kicsit befele is dol. mindenkepp bokafogos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!