Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves kortól vennél...

Hány éves kortól vennél görkorit a gyereknek?

Figyelt kérdés

2013. márc. 5. 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Unokahugom 3.szülinapjàra kapott decemberben. Utàna amíg jó idő nem lett a lakàsba gyakorolt, anyukàja nagy örömére de nyàron màr elég jòl ment neki persze voltak esések ezért bukòsisaktòl kezdve csuklò és könyökvédőn àt térdvédővel zàrva minden volt rajta.:)
2013. márc. 5. 19:33
 2/3 anonim válasza:

2.5- 3 évtől már mehet. Védőkkel, lassan elkezdve, :) én tudok egy göris szaküzletet Kálvintér 5 nél (BP) ahol kapsz kicsi méretet is állíthatót, így ha abban az évben nem is görizik, következőben is elkezdheti mert nem növi ki.

Pü ben megírom csak írj rám

2013. márc. 6. 08:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is a 3. szülinapjára szerettem volna de lebeszélt a család így roller lett végül. Majd a névnapjára ;)
2013. márc. 6. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!